"Динамо" - "Марітіму", "Олександрія" - БАТЕ: анонс матчів Ліги Європи 24 серпня

Поділитися
"Динамо" - "Марітіму", "Олександрія" - БАТЕ: анонс матчів Ліги Європи 24 серпня "Динамо" спробує обіграти "Марітіму" в Києві © uefa.com
Українські команди продовжують боротьбу за вихід у груповий етап Ліги Європи.

Сьогодні, 24 серпня, "Динамо" і "Олександрія" проведуть поєдинки в раунді плей-офф кваліфікації Ліги Європи проти суперників з Португалії та Білорусі.

Київське "Динамо" після невдачі в протистоянні з "Янг Бойз" просто зобов'язане пройти португальський "Марітіму". Перший поєдинок на Мадейрі завершився нульовою нічиєю. У гостей було достатньо гольових моментів, але підопічні Хацкевича реалізувати їх не зуміли.

Варто відзначити, що українцям не допоможе лідер захисту Євген Хачеріді, який був вилучений у першій грі. Також на поле не вийде новачок Йосип Піваріч, який розбив голову в поєдинку чемпіонату України.

Для "Олександрії" перша зустріч з БАТЕ на виїзді завершилася позитивно - була зафіксована результативна нічия 1:1. Тепер навіть букмекери вважають, що українська команда знаходиться ближче до виходу в наступний етап.

Тим не менш, у команди з Білорусі набагато більше єврокубкового досвіду, тому олександрійці повинні діяти обережно, в першу чергу - біля своїх воріт. Що стосується кадрових втрат, то під питанням залишається участь у поєдинку капітана "Олександрії" Андрія Запорожана, який отримав травму у першій грі. Також не зіграє за українців основний захисник Сергій Басов.

"Динамо" - "Марітіму"

Четвер, 24 серпня, Київ, НСК "Олімпійський", 19:45

Пряма трансляція: 2+2, ZN.UA

Арбітр: Ліран Ліані (Ізраїль)

Орієнтовний склад "Динамо": Коваль, Морозюк, Віда, Кадар, Кендзьора, Ярмоленко, Буяльський, Сидорчук, Циганков, Гармаш, Мбокані.

"Олександрія" - БАТЕ

Четвер, 24 серпня, Олександрія, стадіон "Ніка", 20:00

Пряма трансляція: "Футбол 2"

Арбітр: Мірослав Зелінка (Чехія)

Орієнтовний склад "Олександрії": Паньків, Чеботаєв, Гітченко, Цуріков, Пашаєв, Грицук, Старенький, Чорний, Банада, Каленчук, Сітало.

Раніше повідомлялося, що "Олександрія" продала усі квитки на матч Ліги Європи проти БАТЕ.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі