"Динамо" – "Лугано" 1:1: ключові моменти матчу

Поділитися
"Динамо" – "Лугано" 1:1: ключові моменти матчу "Динамо" не вийшло з групи © ФК Динамо
Кияни провели вирішальний матч Ліги Європи.

У четвер, 12 грудня, в Києві на стадіоні НСК "Олімпійський" у рамках 6-го туру групового етапу Ліги Європи зустрілися "Динамо" і швейцарський клуб "Лугано".

"Динамо" за підсумками п'яти турів ускладнило собі завдання потрапляння в плей-офф Ліги Європи. Підопічні Михайличенка посідають третю сходинку в групі, маючи в своєму активі шість очок. Лідером квартету є данський "Копенгаген" (9 очок), а друге місце у шведського "Мальме" (8 очок).

Що стосується "Лугано", то швейцарський клуб втратив всі шанси на єврокубкову весну, набравши всього два очки. Зазначимо, що перший матч між командами завершився нульовою нічиєю на полі "Лугано".

Але не все так критично для віце-чемпіонів України. Для виходу в 1/16 турніру киянам достатньо обіграти "Лугано" з різницею в два м'ячі і більше.

Букмекери чекають на легку перемогу "Динамо" в цьому матчі з коефіцієнтом 1.23, нічия оцінюється в 6.60, а перемогу "Лугано" оцінюють захмарними коефіцієнтом 17.00.

"Динамо" – "Лугано" - 1:1

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі