"Динамо" - "Лугано", "Гент" - "Олександрія": анонс, де дивитися матчі Ліги Європи

Поділитися
"Динамо" - "Лугано", "Гент" - "Олександрія": анонс, де дивитися матчі Ліги Європи "Динамо" потрібна перемога © ФК Динамо
Українські клуби зіграють матчі останнього туру групового етапу ЛЄ.

У четвер, 12 грудня, київське "Динамо" і "Олександрія" проведуть завершальні поєдинки на груповому етапі Ліги Європи.

Кияни на "НСК Олімпійський" зустрінуться зі швейцарським "Лугано", який втратив всі шанси на єврокубкову весну. Після п'яти зіграних турів команда з однойменного міста Лугано заробила лише два очки та замикає турнірну таблицю, в той час як "Динамо" набрало шість очок і посідає третє місце у квартеті B. Лідерами групи зараз є "Копенгаген" (9 очок) і "Мальме" (8 балів), які в очній зустрічі зустрінуться в паралельному матчі.

В разі перемоги "Динамо" на 90% пройде в плей-офф Ліги Європи. Нагадаємо, що перший матч між командами завершився нульовою нічиєю на полі "Лугано".

Наставник киян не зможе розраховувати у матчі на давно травмованого центрального захисника Микиту Бурду і дискваліфікованих Сергія Сидорчука, Артема Шабанова і Беньяміна Вербича. Капітан "Динамо" отримав вилучення в попередньому матчі з "Мальме", а захисник і вінгер київського клубу пропустять поєдинок через перебір жовтих карток.

Букмекери чекають на легку перемогу "Динамо" в цьому матчі з коефіцієтом 1.23, нічия оцінюється в 6.60, а перемогу "Лугано" оцінюють позахмарним коефіцієнтом 17.00.

"Динамо" - "Лугано"

Четвер, 12 грудня, Київ, стадіон НСК "Олімпійський", 19:55

Арбітр: Алияр Агаєв (Айзербаджан)

Трансляція: "Футбол 1"

Орієнтовний склад "Динамо": Бойко, Миколенко, Кадар, Попов, Караваєв, Шепелєв, Буяльський, Шапаренко, Де Пена, Циганков, Бєсєдін

Прогноз ZN.UA: 2:0.

"Олександрія" завершить свій виступ у Лізі Європи в цьому сезоні в Бельгії. "Гент" з українцями Яремчуком, Пластуном і Безусом прийматимуть на своєму полі "жовто-чорних".

Після п'яти турів "Олександрія" набрала три очки та втратила шанси на вихід з групи. "Гент" займає перше місце з дев'ятьма балами та випереджає "Вольфсбург" (8 очок), який йде другим.

На вихідних обидві команди здобули перемоги у своїх чемпіонатах. "Олександрія" розгромила кризову "Ворсклу" з рахунком 3:0, а "Гент" переміг "Зюльте-Варегем" 2:0 завдяки голам Безуса і Яремчука.

В складі українського клубу на матч під питанням знаходиться тільки Євген Банада, який отримав травму стегна в попередньому матчі з "Ворсклою" і був замінений на двадцять сьомій хвилині матчу, а у бельгійців пропускати гру буде основний центральний захисник Нгаде-Нгаджуі через дискваліфікацію (вилучення в матчі з "Сент-Етьєном").

Букмекери не вірять в "Олександрію", даючи на них коефіцієнт 14.00, перемога "Гента" оцінюється в 1.29, а нічия в 5.70.

"Гент" - "Олександрія"

Четвер, 12 грудня, Гент, стадіон "Геламко Арена", 22:00

Арбітр: Раду Петреску (Румунія)

Трансляція: "Футбол 1"

ZN.UA проведе онлайн-трансляцію матчу.

Орієнтовний склад "Олександрії": Паньків, Мірошниченко, Бабогло, Дубра, Пашаєв, Гречишкін, Запорожан, Ковалець, Лучкевич, Третьяков, Безбородько

Прогноз ZN.UA: 2:1.

Максим Кучер

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі