"Динамо" – "Копенгаген", "Сент-Етьєн" - "Олександрія": анонс, де дивитися матчі Ліги Європи

Поділитися
"Динамо" – "Копенгаген", "Сент-Етьєн" - "Олександрія": анонс, де дивитися матчі Ліги Європи Команди зіграють треті матчі © ФК Динамо
Українські футбольні клуби продовжують свій шлях в групі Ліги Європи.

У четвер, 24 жовтня, "Олександрія" і київське "Динамо" проведуть чергові поєдинки на груповому етапі Ліги Європи.

"Олександрія" відправиться вже на другий виїзний матч у своїй історії Ліги Європи на "Жоффруа Гішар" до французького "Сент-Етьєну".

"Сент-Етьєн" залишається рекордсменом за кількістю чемпіонських титулів у Франції, в активі "зелених" 10 чемпіонських титулів, проте "луарці" в останній раз брали золоті медалі 38 років тому.

В останні роки "Сент-Етьєн" є твердим середняком чемпіонату Франції і регулярно виступає в Лізі Європи.

Після десяти турів нового сезону команда Пюеля знаходиться на десятому місці турнірної таблиці. У Лізі Європи у "Сент-Етьєна" всього одне очко, тому спарені матчі з "Олександрією" дуже важливі для французького клубу.

"Олександрія" також набрала одне очко в двох стартових турах, але язик не повернеться критикувати команду Шарана. У чемпіонаті "олександрійці" йдуть цілком впевнено, займаючи четверте місце в таблиці, а на вихідних лише мінімально поступилися київському "Динамо", показавши хороший футбол.

Зазначимо, що керівництво української команди вирішило відправити у французьке місто безкоштовний автобус для всіх бажаючих, однак нічліг, квиток на матч та екскурсії вболівальники повинні будуть сплатити за свій рахунок.

За версією букмекерів, в українського клубу практично немає шансів на позитивний результат. На перемогу "Олександрії" можна поставити з коефіцієнтом 7,0, а на перемогу французького клубу - з коефіцієнтом 1,45. На нічию можна поставити за 4,40.

"Сент-Етьєн" – "Олександрія"

Четвер, 24 жовтня, Сент-Етьєн, "Жоффруа Гішар", 19:55

Арбітр: Еспен Ескос (Данія)

Трансляція: "Футбол 1"

Орієнтовний склад "Олександрії": Паньків, Лучкевич, Дубра, Бухал, Мірошниченко, Банада, Гречишкін, Довгий, Шастал, Безбородько, Третьяков.

Прогноз ZN.UA: 3:1.

"Динамо" в Києві зустрінеться з головним конкурентом за перше місце в групі – "Копенгагеном".

Команди після двох стартових турів мають у своєму активі по чотири очки, а в очних зустрічах повинні розіграти першу позицію в квартеті.

"Динамо" останнім часом показує відмінні результати, перемагаючи і не пропускаючи в матчах чемпіонату та Ліги Європи.

Основна проблема у Михайличенка – це кадри. Відновлюються після травм Бойко, Бурда та Кадар, зате здоровий Кадірі. Подвійною мотивацією цей поєдинок повинен стати для Вербича, який перейшов в "Динамо" з "Копенгагена".

Обидві команди йдуть у своїх чемпіонатах на другому місці, а на минулих вихідних здобули перемоги. Кияни мінімально обіграли "Олександрію" (1:0), а "Копенгаген" впорався зі скромним "Есбьєргом" (3:1).

На думку букмекерів, віце-чемпіон України є фаворитом протистояння з чемпіоном Данії. На перемогу "Динамо" в цьому матчі букмекери дають коефіцієнт 1,93, на нічию - 3,45, а на перемогу "Копенгагена" - 4,40.

"Динамо" – "Копенгаген"

Четвер, 24 жовтня, Київ, НСК "Олімпійський", 22:00

Арбітр: Умут Мелер (Туреччина)

Трансляція: "Футбол 2"

ZN.UA проведе онлайн-трансляцію матчу.

Орієнтовний склад "Динамо": Бущан, Кендзьора, Попов, Шабанов, Миколенко, Сидорчук, Гармаш, Буяльський, Циганков, Вербич, Бесєдін.

Прогноз ZN.UA: 1:0.

Раніше повідомлялося про те, що "Динамо" входить в топ-5 найкращих клубів Ліги Європи за кількістю точних передач.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі