"Динамо" і "Кривбас" вийшли в півфінал чемпіонату України з баскетболу

Поділитися
"Динамо" і "Кривбас" вийшли в півфінал чемпіонату України з баскетболу "Динамо" пройшло "Запоріжжя" © ФБУ
Визначилися перші переможці чвертьфінальних серій.

Київське "Динамо" і криворізький "Кривбас" стали півфіналістами чемпіонату України з баскетболу. Обидва колективи сухими перемогами завершили чвертьфінальні серії до двох перемог однієї з команд.

"Динамо" у чвертьфіналі обіграло БК "Запоріжжя". Після перемоги у першій грі з рахунком 84:63 кияни сьогодні, 8 квітня, виграли і другу зустріч - 82:50. Найрезультативнішими гравцями матчу у складі "Динамо" стали Артем Слипенчук і Олександр Липовий, які набрали по 13 очок.

"Кривбас" також з рахунком 2:0 в серії переграв одеську "БІПУ". У першому матчі "Кривбас" розгромив суперника з рахунком 106:54. У другому поєдинку одесити виглядали солідніше, але все одно програли - 67:79. Найкращим у складі переможців став Дмитро Ліповцев, який набрав 24 очки.

У півфіналі "Кривбас" і "Динамо" зіграють один з одним. Серія стартує 14 квітня і триватиме до трьох перемог однієї з команд.

Читайте також: "Дніпро" виграв Кубок баскетбольної Суперліги

В інших чвертьфінальних серіях в кроці від виходу в півфінал знаходяться "Черкаські мавпи" і "Хімік", який став переможцем регулярного чемпіонату. Черкаський клуб лідирує в серії з МБК "Миколаїв", а южненці виграють у "Волиньбаскет".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі