"Динамо" і "Дніпро" цікавляться аргентинцями - ЗМІ

Поділитися
"Динамо" і "Дніпро" цікавляться аргентинцями - ЗМІ Бланко може повернутися в Україну © ФК Металіст
У сферу інтересів киян потрапив гравець "Валенсії", а дніпропетровці хочуть підписати екс-півзахисника "Металіста".

"Динамо" і "Дніпро" планують підсилити проблемні позиції в центрі поля за рахунок аргентинських футболістів.

Кияни, за інформацією іспанського видання El Desmarque, готові придбати півзахисника "Валенсії" Пабло Пьятті. Діюча угода гравця з іспанським клубом закінчується через рік, а переговори щодо продовження контракту зайшли в глухий кут. "Динамо" ж потрібно знайти заміну Ленсу, який перебрався в "Сандерленд".

У минулому сезоні Пьятті провів за "Валенсію" 30 матчів у всіх турнірах, забив 7 м'ячів і віддав 8 гольових передач. Орієнтовна вартість аргентинця складає 8 мільйонів євро.

"Дніпро" ж може повернути в УПЛ півзахисника Себастьяна Бланко, який виступав у "Металісті" під керівництвом Мирона Маркевича. Про це повідомляє аргентинська преса. 27-річний Бланко рік тому залишив Харків і перейшов у "Вест Бромвіч", а взимку переїхав в оренду в аргентинський "Сан-Лоренсо".

Зазначимо, що "Дніпро" найближчим часом планує повернути з оренди у "Волинь" грузинського півзахисника Олександра Кобахідзе, який, до речі, відзначився голом у матчі першого туру УПЛ проти "Ворскли".

Нагадаємо, Маркевич неодноразово заявляв, що команді потрібно придбати мінімум трьох футболістів. Зазначимо, що за інформацією турецьких ЗМІ, "Дніпро" до того ж можуть залишити Калініч і Дуглас, якими цікавиться "Галатасарай".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі