"Динамо" готове відпустити Ярмоленка, Драговича та інших лідерів команди

Поділитися
"Динамо" готове відпустити Ярмоленка, Драговича та інших лідерів команди Суркіс готовий продавати лідерів © football.ua
Президент киян Ігор Суркіс не має наміру утримувати футболістів у міжсезоння.

Київське "Динамо" готове до продажу захисника Александара Драговича, вінгера Андрія Ярмоленка та інших лідерів, по яким можуть надійти пропозиції від європейських клубів у міжсезоння. Про це заявив президент чемпіонів України Ігор Суркіс.

"У наступному році ми також поставимо перед собою завдання стати чемпіонами. Зараз ми надаємо унікальний шанс проявити себе українським гравцям, але вони повинні про себе заявити. Ми не можемо псувати кар'єру Андрію Ярмоленку, Александару Драговичу та іншим, яких треба відпускати, а їм шукати заміну. Але першочергове завдання - це дати шанс молодим гравцям".

Також президент клубу підбив підсумки сезону та підкреслив важливість майбутнього матчу з "Шахтарем", який вже не матиме турнірного значення.

"Ми вперше вийшли з групи Ліги чемпіонів, і мені хотілося, щоб команда пройшла далі, але в той момент "Манчестер Сіті" виявився сильнішим, ми поступилися не найслабшій команді Європи. Так, ми вилетіли з Кубка України, і нам потрібен був фінал цього турніру, щоб ще раз зіграти з "Шахтарем". Але я думаю, що у Львові ми побачимо справжню боротьбу чемпіонів проти півфіналістів Ліги Європи. Я сказав гравцям, щоб вони не гуляли і не святкували багато, щоб довели Мірчі Луческу, що ми по праву є чемпіонами країни. Хоча у нас цього права ніхто не відбере".

Читайте також: Стимулювання "Дніпра" на матч з "Шахтарем" не було - Суркіс

Нагадаємо, 24 квітня київське "Динамо" мінімально обіграло "Ворсклу" в рамках 23-го туру української Прем'єр-ліги, що дозволило команді Сергія Реброва достроково завоювати чемпіонство.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі