"Динамо" готове оскаржувати вердикт УЄФА в Лозанні

Поділитися
"Динамо" готове оскаржувати вердикт УЄФА в Лозанні Суркіс шукає винуватців © ФК Динамо
Про це заявив президент клубу Ігор Суркіс.

Президент "Динамо" Ігор Суркіс підкреслив, що клуб займається пошуками винуватців бійки на НСК "Олімпійський", яка може спричинити за собою серйозні санкції УЄФА.

"Повірте, я не пошкодую ніяких коштів. Ми їх знайдемо. А карати... Я ж не кат. Є правоохоронні органи, є люди, які повинні цим займатися. Винні повинні постати перед громадськістю. Нехай їх не посадять, я навіть не за те, щоб їх посадити. Люди повинні бачити їх обличчя. Перед камерами. Хто дозволив собі таке зробити, повинен бути покараний громадськістю".

"Думаю, що нас чекає досить суворе покарання. УЄФА - це та організація, яка не бере таких довгих пауз. Вони серйозно розглядають цей інцидент, але я як президент клубу можу сказати з повною відповідальністю - расизму там не було. Може, була якась "битовуха". А хто це зробив, ми вже практично знаємо. Нам залишилося зовсім небагато, щоб довести цю справу до кінця, і ми його доведемо. Принаймні, ми будемо знати наших "героїв" в обличчя. Тих, хто псує весь наш український футбол", - підкреслив Ігор Суркіс.

При цьому "Динамо" буде готове не тільки прийняти кару, але й оскаржити рішення в органах спортивного правосуддя:

"Яке б рішення не винесли, у нас ще є момент апеляції, є Лозанна. Потрібно пройти багато інстанцій, якщо вердикт буде суворим і якимось чином незаслуженим. Але і УЄФА - це та організація, яка не виносить рішень просто так. Вони взяли паузу, прислали своїх інспекторів, відстежували. Тому я думаю, що рішення буде виваженим. Адже сам матч пройшов нормально, не було ніяких ексцесів. Інспектор, який стежить, навіть цього не помітив. Величезне "дякую" нашим телекамерам, які на це звернули увагу, і каналам, які подали це як расизм. Хоча я гарантую, що ніякого расизму там не було. Кого б не знаходили і яких би свідків не ставили - расизму там не було".

Читайте також: Моурінью побажав "Динамо" потрапити в Лігу Європи

Нагадаємо, що раніше Контрольно-дисциплінарний і етичний комітет УЄФА відклав винесення вердикту щодо побиття темношкірих уболівальників на матчі "Динамо" - "Челсі" на 24 листопада. УЄФА відкрив справу проти київського клубу одразу за трьома статтями: расистська поведінка, масові заворушення та блокування проходів на трибунах.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі