"Динамо" - "Фіорентина": анонс, де дивитися матч 16 квітня

Відео
Поділитися
"Динамо" - "Фіорентина": анонс, де дивитися матч 16 квітня Динамівці готувалися до матчу з "Фіорентиною" в гарному настрої © ФК Динамо
Для "Динамо" Сергія Реброва настає чи не найвідповідальніший період: на європейській арені команда пройде випробування серйозним суперником.

16 квітня відбудеться перший матч протистояння 1/4 фіналу Ліги Європи між київським "Динамо" і "Фіорентиною" з італійській Флоренції.

Обидві команди досить рівно пройшли турнірну дистанцію і тепер зможуть з'ясувати стосунки в очній зустрічі. Тим більше, що на чолі "Динамо" і "Фіорентини" стоять молоді і амбітні тренери-ровесники, для яких участь в 1/4 фіналу стане серйозним випробуванням.

Динамо - Фіорентина

16 квітня, четвер, 22:00. Київ, НСК "Олімпійський".

Пряма трансляція на каналах "Україна" і "Футбол 1"

Орієнтовні склади:

Динамо: Шовковський, Данилу Сілва, Хачеріді, Драгович, Антунеш, Рибалка, Велозу, Беланда, Ярмоленко, Ленс, Теодорчик.

Фіорентина: Нето, Томовіч, Родрігес, Савич, Хоакін, Пісарро, Борха Валеро, Мати Фернандес, Маркос Алонсо, Салах, Гомес.

Травмовані: Макаренко, Бурда - Россі.

Дискваліфіковані: Бесанта.

Суддя: Шимон Марчиняк (Польща).

В історії клубів вже відбувалися очні зустрічі - чотири команди з міст-побратимів зустрічалися в єврокубкових турнірах, однак динамівці жодного разу не обігравали "фіалок". У далекому розіграші Кубка чемпіонів-1969/70 кияни поступились 1:2, а на виїзді зіграли внічию 0:0. Через 20 років в Кубку УЄФА на стадії 1/8 фіналу була зафіксована нульова нічия в столиці, а на виїзді підопічні Валерія Лобановського пропустили один гол і так і не зуміли відновити рівновагу.

Також показово виглядає і той момент, що "Динамо" жодного разу не долала бар'єр 1/4 фіналу єврокубків, якщо починало протистояння на домашньому полі. Подібних випадків в історії киян - шість.

Додамо, що "Динамо" і "Фіорентина" підійшли до очної зустрічі з втратами в національних чемпіонатах: так, підопічні Сергія Реброва не зуміли обіграти "Зорю" (2:2), а флорентійці програли 0:3 "Наполі".

Читайте також: Ключове протистояння в матчі "Динамо" і "Фіорентини" очікується в центрі поля

16 квітня свій матч 1/4 фіналу Ліги Європи проведе ще один представник України "Дніпро". Дніпропетровці на виїзді зіграють проти бельгійського "Брюгге". Та гра розпочнеться о 22:00.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі