"Динамо" - "Евертон" 5:2 - відео голів

Поділитися
"Динамо" - "Евертон" 5:2 - відео голів Кияни забили у ворота "Евертона" п'ять голів © ФК Динамо
У Києві динамівцям в рамках 1/8 фіналу Ліги Європи необхідно було відіграти дефіцит в один гол. І вони з лишком впоралися з цим завданням.

19 березня о 20:00 на НСК "Олімпійський" в Києві відбувся матч Динамо - Евертон, в якому визначився чвертьфіналіст Ліги Європи-2014/15.

У першому поєдинку англійська команда на своєму полі в Ліверпулі здобула вольову перемогу 2:1, однак у звітному поєдинку підопічні Сергія Реброва ліквідували не тільки дефіцит в один м'яч, але і розгромили суперника - 5:2.

Додамо, що в Києві в матчах Ліги Європи динамівці у нинішньому сезоні перемагали з різницею в два м'ячі.

1/8 фіналу. Матч-відповідь

"Динамо" К (Україна) - "Евертон" (Англія) - 5:2 (3:1)

Голи: Ярмоленко, 21 (1:0). Лукаку, 29 (1:1). Теодорчик, 35 (2:1). Мігел Велозу, 37 (3:1). Гусєв, 56 (4:1). Антунеш, 76 (5:1). Ягелка, 82 (5:2).

"Динамо" (Київ): Шовковський, Сілва, Драгович, Хачеріді, Антунеш, Ярмоленко, Сидорчук (Буяльський, 64), Мігель Велозу, Рибалка, Гусєв (Калитвинцев, 90), Теодорчик (Кравець, 75).

"Евертон": Говард, Коулман, Ягелка, Алькарас, Бейнс, Нейсміт (Коні, 64), Маккарті (Бешич, 79), Барклі, Беррі, Амсу (Осман, 64), Лукаку.

Попередження: Рибалка, 83. Лукаку, 83. Драгович, 85. Антунеш, 90+1. Бешич, 90+4.

Суддя: Айтекін (Німеччина).

19 березня. Київ. Стадіон НСК "Олімпійський".

Напередодні матчу букмекери вважали "Динамо" фаворитом протистояння - з невеликою перевагою. Втім, при всьому при цьому вони були впевнені в тому, що киянам не вдасться пройти у чвертьфінал.

Додамо, що сталися певні зміни і в букмекерських розкладах у всьому турнірі. Так, головним фаворитом Ліги Європи вважається німецький "Вольфсбург", тоді як італійський "Наполі" дещо поступається конкуренту.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі