"Динамо" цікавиться гравцем "Саутгемптона" - ЗМІ

Поділитися
"Динамо" цікавиться гравцем "Саутгемптона" - ЗМІ Рамірес може опинитися в "Динамо" © skysports.com
Уругвайський півзахисник є однією з трансферних цілей киян.

Атакуючий півзахисник англійського "Саутгемптона" Гастон Рамірес потрапив у список трансферних цілей київського "Динамо". Про це повідомляє Sky Sports.

Крім "Динамо", на Раміреса претендують італійська "Болонья", а також англійський "Міддлсборо". Повідомляється, що кияни можуть підписати уругвайця як зараз, так і влітку. Раніше головний тренер "Саутгемптона" Рональд Куман заявляв про можливість достроково розірвати з Раміресом контракт, який закінчується влітку.

Зазначимо, що Рамірес вже виступав у "Болоньї" з 2010 по 2012 роки. Потім перейшов у "Саутгемптон", у складі якого провів 48 матчів і забив 6 м'ячів. У минулому сезоні уругваєць виступав в оренді в "Халл Сіті". Також на рахунку Раміреса 34 матчі у складі збірної Уругваю.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що "Динамо" намагається підписати півзахисника "Зорі" Івана Петряка. Клуби поки не можуть домовитися про ціну трансферу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі