Динамівець Селін залишиться в чемпіонаті Греції

Поділитися
Динамівець Селін залишиться в чемпіонаті Греції Селін і Панков © Instagram
Захисник продовжить виступи за місцевий "Платаніас".

Захисник Євген Селін, права на якого належать київському "Динамо", залишиться в грецькому "Платаніасі". Про це заявив агент гравця Олександр Панков.

"Женя Селін до літа залишається в чемпіонаті Греції. Головне - ігрова практика", - написав Панков на своїй сторінці в Instagram, прикріпивши спільне фото з футболістом.

Нагадаємо, 27-річний Селін перейшов у грецький клуб на правах оренди в липні 2015 року. В осінній частині сезону український захисник провів у складі "Платаніаса" 16 матчів (15 - в основі). Голами і результативними передачами Селін не відзначався і заробив дві жовті картки.

"Платаніас" йде в чемпіонаті на десятому місці. Команда на 27 очок відстає від лідера "Олімпіакоса" і зберігає відстань у 7 очок від зони вильоту.

Раніше також стало відомо, що "Динамо" віддасть в оренду в "Штутгарт" Артема Кравця. Повідомляється, що гравець вже пройшов медобстеження, незабаром буде підписано угоду.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі