Динамівець Мбокані зіграє в півфіналі Кубка Африки

Поділитися
Динамівець Мбокані зіграє в півфіналі Кубка Африки Дьемерси Мбокані зіграє в півфіналі КАФ
Нападник "Динамо" і його збірна Демократичної Республіки Конго програвали 0:2, але зуміли за півгодини ігрового часу оформити блискучу перемогу.

Нападник "Динамо" Дьємерсі Мбокані та його збірна Демократичної Республіки Конго вийшли в півфінал Кубка африканських націй, який в ці дні проходить в Екваторіальній Гвінеї. У чвертьфіналі "леопарди" розправилися з сусідами і принциповими суперниками з Конго 4:2.

Мбокані став автором двох голів, але головне, що забив динамівець в той момент, коли це було необхідно. При рахунку 0:2 у середині другого тайму здавалося, що справи "леопардів" зовсім погані, але Мбокані зумів покласти початок блискучій перемозі своєї збірної. До 75-й хвилині "червоно-блакитні" відновили рівновагу, а незабаром захисник Жоель Кімуакі вивів ДР Конго вперед. Заключний удар завдав Мбокані - 4:2.

За вихід у фінал конголезці посперечаються з переможцем пари Алжир - Кот-Д'івуар, протистояння яких відбудеться 1 лютого. Так що в півфіналі Мбокані і Ко чекає напружений матч - яка збірна не вийшла переможцем із цього захоплюючого матчу. В іншій півфінальній парі зіграють господарі турніру, які здолали в 1/4 фіналу Туніс 2:1, а також щасливчик пари Гана - Гвінея.

Додамо, що ДР Конго вийшла в 1/2 фіналу вперше з 1998 року, коли в результаті "леопарди" посіли третє місце.

Читайте також: Блаттер таки зважився йти на п'ятий термін президентства у ФІФА

Кубок африканських націй повинен був відбутися в Марокко, однак через загрози епідемії вірусу Ебола господарі попросили перенести турнір на півроку вперед. КАФ відреагувала досить несподівано - усунула марокканців від участі у змаганнях, а чемпіонат переїхав до Екваторіальної Гвінеї.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі