Динамівець Безус отримає шанс закріпитися в "Дніпрі"

Поділитися
Динамівець Безус отримає шанс закріпитися в "Дніпрі" Роман Безус з високою часткою ймовірності перейде в "Дніпро" © football.ua
У Дніпропетровську офіційно підтвердили інтерес до динамівського півзахисника Романа Безуса. Залишилося залагодити ряд формальностей і молодий гравець відправиться в оренду.

Атакувальний півзахисник "Динамо" Роман Безус, найімовірніше, продовжить кар'єру в "Дніпрі", куди відправиться на правах оренди.

Інформація про те, що в команді Мирона Маркевича зацікавлені в послугах динамівця, знайшла підтвердження в розташуванні дніпропетровців.

"Справді, таке бажання щодо можливого запрошення Безуса в "Дніпро" у нашого клубу є", - цитує видання Footboom.com виконавчого директора дніпропетровців Андрія Русола.

"Однак поки що про це говорити, як про завершений факт, ще рано. Є ще нюанси", - резюмував менеджер.

Видання стверджує, що в даний момент перехід Безуса обговорюється на рівні керівництва клубів. Якщо питання буде влаштовано, то Безус почне готуватися до відновлення сезону разом з "Дніпром".

Нагадаємо, Безус неодноразово заявляв, що незадоволений своїм ігровим часом у команді Сергія Реброва. У нинішньому сезоні він провів лише 9 матчів, в яких забив один гол.

Читайте також: Ребров зумів поєднати дисципліну та дружню атмосферу в "Динамо" - експерт

Наприкінці грудня стало відомо, що "Дніпро" зацікавлений в послугах лівого півзахисника "Ворскли" Артема Громова, який раніше був партнером Безуса в Полтаві. Однак сам Громов заявив, що не горить бажанням переходити в Дніпропетровськ через конкуренцію з Євгеном Коноплянкою.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі