Деякі футболісти "Динамо" незадоволені Михайличенком - Циганик

Поділитися
Деякі футболісти "Динамо" незадоволені Михайличенком - Циганик Михайличенко прищеплює команді нову тактику © ФК Динамо
Гравці не розуміють підхід тренерського штабу.

Журналіст Ігор Циганик в шоу "Циганик-live" заявив, що деякі гравці київського "Динамо" незадоволені тренувальним процесом під керівництвом нового тренера Олексія Михайличенка.

"Після матчу з "Зорею" у роздягальні "Динамо" була серйозна розмова. Деякі футболісти висловили претензії тренерському штабу. Мовляв, вони не зовсім розуміють, як готуються до матчів. Зараз до них зовсім інші вимоги, ніж були при Хацкевичі. Михайличенко зовсім по-іншому будує гру. Зараз йде робота над фізикою в "Динамо". На даному етапі футболістам потрібно перевчатися.

І вони не можуть прийти до спільного бачення з головним тренером з приводу того, що повинні робити. Михайличенко вимагає вихід з оборони в атаку за рахунок довгої передачі. Це дуже об'ємна робота.

Невідомо, чи готові футболісти функціонально виконувати те, що від них вимагає тренер. Наскільки я розумію, зараз серед футболістів є багато незадоволених тим, яку будує гру новий головний тренер", - повідомив Циганик.

Раніше повідомлялося про те, що "Зоря" вирвала нічию у матчі з "Динамо".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі