Девіч хотів би повернутися в збірну

Поділитися
Девіч хотів би повернутися в збірну У Катарі Девіч провів 18 матчів © fc-metalist.com
Сербський українець повернувся з вдалої оренди і планує пограти в Європі.

Натуралізований українець Марко Девіч другу частину сезону провів в оренді у катарському "Аль-Райяні". Однак з 1 червня знову став гравцем "Рубіна". За словами Девіча, в розташування казанського клубу він повинен прибути 27 червня.

"Так, є пункт, який передбачає, що катарський клуб може викупити контракт у "Рубіна", але в "Аль-Райана" зараз змінився головний тренер. Я впевнений, що своєю грою залишив по собі хороше враження, але, чесно кажучи, не горю бажанням залишатися в Катарі, - розповів Девіч в інтерв'ю "Спорт-Експрес в Україні", - Не скажу, що у вищому дивізіоні, куди вийшов "Аль-Райан", низький рівень футболу, але я ще хочу грати в Європі. Для мене поїздка в Катар була можливістю повернутися в футбольне життя, і, вважаю, я її використовував на сто відсотків. Мені здається, після ігрової паузи в "Рубіні" я отримав необхідне психофізичне навантаження, яке допоможе мені повернутися на той рівень, який у мене був в "Металісті" і збірній України".

Залишившись без ігрової практики в "Рубіні" і після переїзду в Катар Девіч втратив місце у збірній України, але хотів би туди повернутися: "Звичайно, мені б цього хотілося! Розумію, що для цього потрібно показувати той футбол, в який я грав раніше. Але мені ще тільки 31, і я відчуваю, що ще готовий виступати на хорошому рівні. Якщо не в "Рубіні", то десь в Європі, думаю, ще кілька років я точно ще пограю...".

Читайте також: Збірна України U-19 дізналася суперників по фінальній частині чемпіонату Європи

Відзначимо, що Девіч, виступаючи у другій лізі Катару, провів 18 матчів, в яких забив 11 голів. За збірну України Марко зіграв 34 матчі, в яких відзначився 7 разів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі