Деталі можливого бою Кличка і Джошуа стануть відомі в найближчі дні

Поділитися
Деталі можливого бою Кличка і Джошуа стануть відомі в найближчі дні Команди Кличка і Джошуа продовжують переговори © twitter.com/Klitschko
Сторони продовжують переговори.

Дата можливого бою між Володимиром Кличком і Ентоні Джошуа стане відома наступного тижня. Про це повідомив промоутер британця Едді Херн.

"Я говорив, що якщо до кінця тижня контракт підписаний не буде, значить, є проблеми. Але для цих проблем є причина: відмова Тайсона Ф'юрі від поясів відкрила дорогу до поясів WBO, IBO і WBA. Тепер потрібно все привести до одного знаменника. Я хотів би назвати дату, коли все буде відомо, але... Можливо, в понеділок-вівторок".

"Я дуже впевнений зараз, але ще багато чого потрібно узгодити - спочатку цей бій повинні санкціонувати організації, потім затвердити, потім ще нам потрібно погодити арену, дату, телеканали. Як тільки ми... Знаєте, я не любитель щось заявляти до того, як все буде узгоджено", - сказав Херн.

Нагадаємо, раніше команда екс-чемпіона світу за версіями WBO, WBA і IBO Тайсона Ф'юрі оголосила про те, що реванш з Кличком, який повинен був відбутися 29 жовтня, скасовано через психологічні проблеми британського боксера. Таким чином, Ф'юрі вдруге скасував проведення реваншу, а тепер залишив свої пояси вакантними.

Раніше Едді Херн повідомляв, що ведуться переговори про притягнення одного з поясів Ф'юрі, який може бути на кону бою Кличка і Джошуа. Крім того, британець володіє поясом чемпіона IBF.

Читайте також: Кличко запланував бій на 10 грудня - ЗМІ

Німецькі ЗМІ повідомляли, що команда Кличка забронювала арену в Гамбурзі на 10 грудня. Хто буде суперником українця, поки невідомо. У той же час наступний бій Джошуа попередньо був запланований на 26 листопада.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі