"Десна" оприлюднила атестаційні документи на участь у Прем'єр-лізі

Поділитися
"Десна" оприлюднила атестаційні документи на участь у Прем'єр-лізі "Десна" повинна бути в УПЛ за спортивним принципом © Sport Arena
Чернігівський клуб показав цифри, які не влаштували керівництво ФФУ.

Чернігівська "Десна" надала документи, які не влаштували Федерацію футболу України (ФФУ) при проходженні атестації для участі в наступному сезоні Прем'єр-ліги.

На банківському рахунку клубу станом на 8 червня було 600 тисяч гривень. Також передбачені 5 млн гривень на поповнення статутного фонду і спонсорська підтримка на суму понад 40 мільйонів гривень.

Крім того, у "Десни" не було боргів перед футболістами, а в кінці травня був розширений штат клубу до 68 осіб з зарплатними фондом 350,7 тисяч гривень на місяць.

Нагадаємо, "Десна", незважаючи на вихід в Прем'єр-лігу за спортивним приципом, не отримала атестат на участь у вищому дивізіоні, а місце чернігівської команди займе "Верес" з Рівного, який став третім за підсумками сезону в Першій лізі. Причиною такого кроку ФФУ називає відсутність фінансових гарантій від "Десни", тоді як "Верес" надав гарантійні листи від керівництва міста.

З першого місця в еліту чемпіонату України пройшов маріупольський "Іллічівець".

Раніше став відомий календар першої частини нового сезону.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі