"Десна" через воєнний стан перенесла матч УПЛ з Чернігова до Києва

Поділитися
"Десна" через воєнний стан перенесла матч УПЛ з Чернігова до Києва "Десна" проведе домашній матч у Києві © ua-football.com
Поєдинок "Десни" проти "Зорі" відбудеться в столиці України.

Матч 17-го туру української Прем'єр-ліги "Десна" – "Зоря" перенесено з Чернігова до Києва.

"Матч 17-го туру УПЛ між "Десною" і "Зорею" відбудеться в Києві 1 грудня, на стадіоні "Оболонь-Арена". Верховна Рада прийняла постанову про введення в Україні режиму воєнного стану. Відповідне рішення підтримали 276 депутатів. Закон поширюється на 10 областей України, в тому числі і на Чернігівщину.

Враховуючи рекомендації правоохоронних органів, у зв'язку з веденням воєнного стану в нашому регіоні, було прийнято рішення провести матч у Києві", – сказано в заяві чернігівського клубу в Facebook.

Виконавчий директор УПЛ Євген Дикий також розповів про те, як матчі чемпіонату України будуть проходити в зонах воєнного стану.

"Будемо офіційно звертатися у всі органи, щоб отримати роз'яснення. Президент оголосив, що ніяких свобод громадян обмежено не буде. Після того, як звернемося до органів і отримаємо відповіді, зможе надати більш детальну інформацію", - заявив Дикий.

Як повідомлялося, увечері 26 листопада Верховна Рада проголосувала за введення воєнного стану терміном на 30 днів у Донецькій, Луганській, Вінницькій, Харківській, Сумській, Чернігівській, Миколаївській, Запорізькій, Херсонській, Одеській областях, а також у внутрішніх водах України в акваторії Азовського моря.

Раніше повідомлялося про те, що футбольний матч "Ворскла" - "Арсенал" не буде скасовано в разі введення воєнного стану.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі