"Депортіво" не буде викупати голкіпера Коваля у "Динамо" – ЗМІ

Поділитися
"Депортіво" не буде викупати голкіпера Коваля у "Динамо" – ЗМІ Коваль не зумів закріпитися в "Депортіво" © twitter.com
Українець повернеться в Київ.

Іспанський "Депортиво" не збирається викупати українського голкіпера Максима Коваля у київського Динамо, і воротар повернеться в Україну після закінчення сезону, повідомляє El Gol Digital. В контракті між "Депортиво" і "Динамо" за Ковалю був прописаний обов'язковий викуп Максима по завершенню сезону, якщо "галисійці" залишаться в Примері.

Однак галисійська команда близька до вильоту в Сегунду і може оформити пониження в класі у матчі проти "Барселони" в найближчі вихідні.

У зв'язку з цим в клубі вже розглядають кадрову ситуацію на наступний сезон. Очікується, що в "Депортіво" на кампанію в Сегунді залишаться основний голкіпер Рубен Мартінес і Френсіс Узохо, а покинуть команду Максим Коваль і Пшемислав Титонь.

Нагадаємо, "Депортіво" орендував українця в січні, за три місяці Коваль провів один матч, в якому отримав червону картку на 39-й хвилині. Контракт Коваля з "Динамо" закінчується 30 червня 2020 року.

Поточний сезон Коваль почав в ролі основного голкіпера "Динамо", але пізніше програв конкуренцію Георгію Бущану. Всього на рахунку воротаря 11 матчів в українській Прем'єр-лізі-2017/18.

"Депортіво" став не першим зарубіжним досвідом у його кар'єрі. В сезоні 2015/16 Коваль грав в оренді за данський "Оденсе", але також не зумів закріпитися в основі, зігравши лише в 10 матчах чемпіонату.

Раніше повідомлялося про те, що "Депортіво" Коваля очолив легендарний футболіст "Мілана".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі