Дебютант Прем'єр-ліги обіграв ще одного старожила чемпіонату

Поділитися
Дебютант Прем'єр-ліги обіграв ще одного старожила чемпіонату "Олімпік" відсвяткував третю перемогу в чемпіонаті © football.ua
У черговому, що відбувся в столиці донецькому дербі удача нарешті посміхнулася "Олімпіку". Дебютанти Прем'єр-ліги розібралися з "Металургом".

Дебютант Прем'єр-ліги донецький "Олімпік" обіграв ще одного старожила чемпіонату - земляків з "Металурга" 3:2.

Матч відбувся в рамках 6-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги, який відновився 13 вересня, після двотижневої перерви.

"Олімпік" здобув третю перемогу в чемпіонаті-2014/15, вперше в історії забивши більше двох м'ячів у ворота суперника. Таким чином, в активі підопічних Романа Санжара - 10 очок після 6 матчів. Тимчасово "синьо-білі" розмістилися на 4-ій сходинці турнірної таблиці.

Після вдало проведеного виїзного поєдинку з "Говерлою", а донеччани здобули перемогу 1:0, для дебютантів чемпіонату настали нелегкі часи. Ліг під ніж хірурга лідер атак "Олімпіка" Володимир Лисенко. У Києві йому зробили операцію на нозі, і тепер він зможе повернутися на поле лише до кінця жовтня. Однак, як виявилося, і без досвідченого нападника команда Санжара може забивати голи.

Правда починалося все для господарів (умовних, звичайно ж - і "Олімпік", і "Металург" грають домашні матчі в Києві) зовсім не оптимістично: Джорже Лазіч відкрив рахунок вже на 7-й хвилині після помилки оборони у карному майданчику. Збив активність "Металурга" гол зі штрафного, автором якого став Кирило Дорошенко.

Гра отримала новий виток після перерви: на 60-й підопічні Санжара вийшли вперед після успішно проведеної контратаки. А з часом, витримавши натиск "Металурга", "Олімпік" відзначився в третій раз. На цей раз - з меж штрафного. Команда Володимира П'ятенка зуміла лише скоротити відставання в рахунку, в черговий раз засмутивши своїх вболівальників: "металурги" не можуть перемогти вже в четвертому матчі поспіль.

ОЛІМПІК - МЕТАЛУРГ Д - 3:2

Голи: Лазіч, 7 (0:1). Дорошенка, 21 (1:1). Ситник, 60 (2:1). Семенина, 90 (3:1). Лазіч, 90+4 (3:2, з пенальті).

"Олімпік" (Донецьк): Литовка, Драченко, Іванов, Огиря, Дитятьєв, Гришко, Дорошенко (Моха, 66), Єременко, Іса (Семенина, 73), Ситник (Кадімян, 86), Тищенко.

"Металург" (Донецьк): Бандура, Барановський, Путівцев, Чечер (Задерака, 85), Морозюк (Дегтярьов, 71), Нельсон, Овсепян, Нойок, Макрідіс, Лазіч, Андорно (Федотов, 62).

Попередження: Нойок, 20. Ситник, 22. Дитятьєв, 32.

Суддя: Бойко (Київська обл.).

13 вересня. Київ. СТК імені Баннікова. 500 глядачів.

Додамо, що 13 вересня в Прем'єр-лізі відбудеться ще три матчі: "Металіст" - "Дніпро", "Зоря" - "Динамо" та "Чорноморець" - "Шахтар".

Ну а "Олімпік" буде готуватися до нелегкої виїзду до Дніпропетровська - на поєдинок 7-го туру проти місцевого "Дніпра". Поки ж донеччани повністю спростовують слова одного з експертів Івана Гецка, який на початку чемпіонату назвав команду зайвою в Прем'єр-лізі. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі