Цуренко вийшла у фінал турніру в Гуанчжоу, Світоліна вибила фаворитку в Токіо

Поділитися
Цуренко вийшла у фінал турніру в Гуанчжоу, Світоліна вибила фаворитку в Токіо Цуренко знаходиться в кроці від титулу © WTA Tennis
Українські тенісистки успішно виступають на азіатських турнірах.

Українка Леся Цуренко вдруге в кар'єрі вийшла у фінал турніру WTA. На цей раз тенісистка близька до титулу в Гуанчжоу (призовий фонд - 250 000 доларів).

У півфіналі українка зустрічалася з представницею Естонії Анетт Контавейт і здобула перемогу в двох сетах - 6:4, 6:2. Це вже другий фінал турніру WTA в кар'єрі Цуренко. Вперше у вирішальний матч українка пробилася в минулому році в Стамбулі. У поєдинку за титул суперницею третьої ракетки країни буде сербка Єлєна Янкович.

Еліна Світоліна зуміла домогтися несподіваного результату на стадії 1/4 фіналу турніру в Токіо (призовий фонд - 885 500 доларів). Найкраща тенісистка України здолала іспанку Гарбіньє Мугурусу, яка отримала перший номер посіву в Японії. Іспанка зуміла взяти лише другий сет, але перша і третя партії залишилися за Світоліної - 6:2, 4:6, 6:3. У півфіналі українка зустрінеться з місцевою тенісисткою Наомі Осакою.

Читайте також: Цуренко пробилася у чвертьфінал на турнірі в Гуанчжоу

Нагадаємо, на минулому US Open Світоліна дійшла до третього раунду, тоді як Цуренко не вдалося пробитися в четвертий раунд.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі