Цуренко продовжила безпрограшну серію і вийшла в чвертьфінал турніру в Торонто

Поділитися
Цуренко продовжила безпрограшну серію і вийшла в чвертьфінал турніру в Торонто Цуренко встановить новий особистий рекорд © womenstennisblog.com
Українка залишила за бортом змагань суперницю з Німеччини.

Леся Цуренко продовжує радувати українських шанувальників тенісу. Друга ракетка нашої країни після сенсаційної перемоги над Габрін Мугурусою виграла і в матчі третього кола турніру в Торонто.

Поєдинок проти німкені Катерини Віттхофт (№56 в рейтингу WTA), яка пробилася в основну стадію турніру через кваліфікацію, тривав 1 годину 47 хвилин. Цуренко виграла перший сет, а в другому їй знадобилася медична допомога - під час одного з розіграшів українка натрапила на рекламний щит біля судді на лінії. Уже з перебинтованою щиколоткою Леся довела зустріч до перемоги - 6:3, 6:4.

Для Цуренко цей вихід у чвертьфінал став другим на турнірах серії "Прем'єр" у цьому сезоні. У наступний понеділок, незалежно від результату 1/4, українка оновить свій особистий рекорд у рейтингу WTA. На даний момент вона займає 54-у сходинку, а найкращим її результатом є 47-е місце. Безпрограшна серія Цуренко триває з турніру в Стамбулі, який завершився її перемогою.

В 1/4 фіналу друга ракетка України зіграє з переможницею пари Сара Еррані (Італія) - Вікторія Азаренко (Білорусь). Нагадаємо, в першому колі турніру в Торонто Азаренко вибила Еліну Світоліну.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі