Чудеса у воротах голкіпер "Інтера" Ханданович відбив шостий пенальті поспіль

Відео
Поділитися
Чудеса у воротах голкіпер "Інтера" Ханданович відбив шостий пенальті поспіль Самір Ханданович відбив пенальті від Коноплянки © moskva.com
Незабитий пенальті позбавив "Дніпра" як мінімум одного здобутого очка. А словенський воротар ще більше утвердився як фахівець з 11-метровим.

Воротар італійського "Інтера" Самір Ханданович не тільки фактично позбавив Дніпро можливості здобути другу перемогу у Лізі Європи, але і поліпшив свої показники по відбитим пенальті.

Словенський воротар впорався з ударом з "точки" у виконанні Євгена Коноплянки на 28-й хвилині матчу 5-го туру групового турніру Ліги Європи з "Дніпром". Цей 11-метровий став для словенця шостим відбитим поспіль.

В цьому сезоні 30-річного футболіста не могли переграти під час виконання пенальті тричі - "Торіно" (1-й тур серії А), "Кальярі" (5-й тур серії А) і "Верона" (11-й тур серії А). За всю кар'єру Ханданович відбив 26 ударів з "точки" з 81.

Примітно, що "Дніпро" вже вдруге не реалізував пенальті у Лізі Європи - раніше промахнувся Нікола Калініч, який за рахунку 0:0 не зумів переграти воротаря "Сент-Етьєна" Стефана Руффье. Той поєдинок так і завершився нульовою нічиєю.

Додамо, що, незважаючи на поразку, "Дніпро" має непогані шанси на вихід в плей-офф. Для цього українцям слід обіграти "Сент-Етьєн" на домашньому стадіоні і сподіватися на перемогу "Інтера" у матчі з "Карабахом".

27 листопада 39-річний воротар "Динамо" Олександр Шовковський перевершив Олега Блохіна за кількістю матчів за "Динамо". Голкіпер потрапив в основний склад киян і досяг рубежу в 582 поєдинку, що є новим рекордом для динамівського клубу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі