ЧС-2018: нічия Португалії та Ірану, Іспанія не зуміла обіграти Марокко

Поділитися
ЧС-2018: нічия Португалії та Ірану, Іспанія не зуміла обіграти Марокко Іспанія і Португалія пробилися в плей-офф ЧС-2018 © twitter.com
Португальці і іспанці з великими труднощами пройшли в плей-офф.

Сьогодні, 25 червня, на чемпіонаті світу-2018 з футболу в Росії відбулися завершальні матчі у групі B. В Саранську у напруженому поєдинку Португалія зуміла втримати нічию у грі з Іраном, гарантувавши собі місце в 1/8 фіналу турніру. У Калінінграді іспанці на останніх хвилинах пішли від поразки у матчі проти Марокко, зайнявши підсумкове перше місце в групі.

Іран – Португалія – 1:1

Голи: Ансаріфард, 90 (пенальті) – Куарежма, 45.

Іран: Бейранванд, Резаян, Пураліганджи, Хоссейні, Еззатоллахі (Ансаріфард, 76), Хаджсафі (Мохаммаді, 56), Ебрахімі, Амірі, Джаханбахш (Годдос, 70), Азмун, Таремі.

Португалія: Руй Патрісіу, Пепе, Геррейру, Соареш, Фонте, Адрієн Сілва, Жоау Маріу (Моутінью, 84), Куарежма (Бернарду Сілва, 70), Вільям Карвалью, Роналду, Андре Сілва (Гонсалу Гедеш, 90).

Попередження: Геррейру, Куарежма, Роналду, Соареш - Хаджсафі, Азмун.

Нереалізований пенальті:Роналду, 53 (воротар).

Іспанія – Марокко – 2:2

Голи: Іско, 19, Аспас, 90 – Бутаіб, 14, Ен-Несирі, 81.

Іспанія: Де Хеа, Піке, Альба, Карвахаль, Рамос, Бускетс, Алькантара (Асенсіо, 74), Іньєста, Сільва (Родріго, 84), Іско, Дієго Коста (Аспас, 74).

Марокко: Мохамеді, Дірар, да Кошта, Хакімі, Буссуфа, Бельханда (Фажр, 63), Саісс, Зієш (Бухаддуз, 85), Ель-Ахмаді, Амрабат, Бутаіб (Ен-Несирі, 71).

Попередження: Ель-Ахмаді, Амрабат, Буссуфа, да Кошта, Мохамеді, Хакімі.

Таким чином, у матчах 1/8 фіналу Уругвай 30 червня в Сочі зіграє проти команди Португалії, а збірна Росії 1 липня в Москві зустрінеться з Іспанією.

Нагадаємо, чемпіонат світу з футболу в Росії пройде до 15 липня 2018 року, а матчі будуть приймати Москва, Санкт-Петербург, Калінінград, Волгоград, Казань, Нижній Новгород, Самара, Саранськ, Ростов-на-Дону, Єкатеринбург і Сочі.

Уругвай - Росія: ключові моменти матчу, відео голів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі