Чотири країни попросили відсторонити Росію з Кубка світу з біатлону

Поділитися
Чотири країни попросили відсторонити Росію з Кубка світу з біатлону Росіян вирішили не відстороняти © РИА Новости
Однак IBU поки не збирається застосовувати санкції до Росії.

Федерації біатлону Чехії, Канади, США та Швеції ініціювали обговорення питання про можливість тимчасового відсторонення російської команди з біатлону на засіданні керівництва IBU в Хохфільцені (Австрія).

Про це в ефірі російського телеканалу "Матч ТВ" заявив коментатор Дмитро Губернієв. Підстава - справа про порушення антидопінгових правил, відкрита австрійською поліцією.

Втім, Виконавчий комітет Міжнародного союзу біатлоністів (IBU) прийняв рішення поки не усувати російських біатлоністів від виступу на Кубку світу.

"Виконавча рада вважає, що в даний час ніяких дій не потрібно. Частково це пов'язано з тим, що австрійська влада не надала IBU ніякої додаткової інформації про поточне розслідування, крім того, що було опубліковано", – йдеться в заяві IBU.

Нагадаємо, напередодні старту другого етапу Кубка світу з біатлону австрійська поліція прибула в розташування збірної Росії в Хохфільцені.

Тренеру Олександру Касперовичу, лікарям та масажистам, а також біатлоністам Євгену Гаранічеву, Олександру Логінову, Антону Шипуліну, Ірині Старих і Олексію Волкову були пред'явлені звинувачення в порушенні антидопінгових правил на чемпіонаті світу в Хохфільцені в 2017 році.

Раніше повідомлялося про те, що 65 російських біатлоністів підозрюються у вживанні допінгу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі