"Чорноморець" обіграв "Волинь" і кинувся за лідерами

Відео
Поділитися
"Чорноморець" обіграв "Волинь" і кинувся за лідерами © bigbord.net
Головна артилерія одеситів в особі Олексія Гая знову промовчала. Зате вдалося відзначитися білоруському легіонеру Михайлу Сивакову.

Одеський "Чорноморець" здолав 1:0 луцьку "Волинь" у матчі 3-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги, і набравши сім очок вийшов на третє місце в турнірній таблиці.

Одесити хоч і мають в активі стільки ж залікових балів, скільки і "Динамо", однак випереджають киян за додатковими показниками - і за кількістю забитих голів, і по різниці м'ячів. Нагадаємо, що лідирують в чемпіонаті "Дніпро" і "Шахтар", у яких по 9 пунктів.

"Чорноморець" проводив поєдинок після невдачі в Лізі Європи, де команда Роман Григорчука не зуміла подолати бар'єр в особі скромного хорватського "Спліта", тому ціна результату зустрічі з лучанами була висока. Тим більше, враховуючи той факт, що Україна позбулася однієї путівки у єврокубки з наступного сезону, боротьба за 4-5 місця в нинішньому сезоні явно посилитися, а свої окуляри "чорно-сині" будуть набирати явно в іграх саме з такими суперниками, як "Волинь".

"Волинь" зі своїм атакуючим футболом створила чимало проблем одеситам вже на початку зустрічі активними були Ерік Бікфалві, а також новачок команди бразилець Мариотто. А на 27-й хвилині точно вистрілив ще один румунський легіонер Флорентин Матей. М'яч влучив у поперечину і відскочив у землю, де, як здалося, перетнув лінію. Однак Юрій Вакс не став зараховувати взяття воріт.

Взагалі-то багато в чому завдяки своєму голкіперу Дмитрю Безотосному одесити зуміли втримати свої ворота в недоторканності і пішли на перерву.

У другому таймі гості продовжили атакувати, але знову не забили. А адже момент представився для них дуже підходящий - пенальті, який заробив Мариотто. Але Бікфалві пробив у поперечину! А незабаром настала розплата за марнотратство: вийшов на заміну Дмитро Гречишкін навісив м'яч у штрафний майданчик, де Адольф Тейку скинув м'яч під удар Михайлу Сивакову - 1:0.

Решту часу підопічні Віталія Кварцяного провели в атаках, але так і не зумів розпечатати Безотосного.

Чорноморець - Волинь 1:0

Гол: Сіваков, 69.

"Чорноморець" (Одеса): Безотосний, Зубейко, Сіваков, Тейку, Слінкін, Ковальчук, Гай, Шиндер (Діденко, 61), Назаренко (Гречишкин, 46), Аржанов, Фомін

"Волинь" (Луцьк): Кичак, Сімінін, Годований (Новак, 45), Жунич, Воронін, Матей, Бабенко (Селін, 84), Кобахідзе, Федорчук (Шабанов, 77), Бікфалві, Мариотто

Покарання: Сіваков, 24. Годований, 32. Безотосний, 66. Бабенко, 69 (попередження).

Суддя: Вакс (Сімферополь).

11 серпня. Одеса. Стадіон "Чорноморець". 12 135 глядачів.

Додамо, що 3-й тур завершиться протистоянням луганської "Зорі" і маріупольського "Іллічівця". Матч відбудеться в Запоріжжі. !zn

Читайте також:

Ротань повернувся і вивів "Дніпро" на перше місце

Експерти порадили Маркевичу не експериментувати з Коноплянкою

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі