"Чорноморець" - "Іллічівець" 0:0 - ключові моменти матчу

Поділитися
"Чорноморець" - "Іллічівець" 0:0 - ключові моменти матчу "Чорноморець" зіграє з "Іллічівцем" в Дніпропетровську © bigbord.net
Матчем, який відбудеться на дніпропетровському стадіоні "Метеор", відновиться чемпіонат Прем'єр-ліги-2014/15. Цей поєдинок пройде в рамках 15-го туру першості.

Матч 15-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги між одеським "Чорноморцем" і маріупольським "Іллічівцем" став першим в першості після зимової перерви, який тривав з початку грудня 2014 року.

Команди провели весь ігровий час у боротьбі за м'яч і позицію, подали 8 кутових, однак при цьому мало били по воротах, тому і не змогли вразити ціль хоча б один раз.

Додамо, що господарями у звітному протистоянні вважалися одесити, однак він пройшов у Дніпропетровську на стадіоні "Метеор". Згідно домовленості сторін і Прем'єр-ліги, таке рішення було прийнято через те, що домашній поєдинок першого кола "Іллічівець" проводив на полі "Чорноморця". А так як ситуація в Маріуполі на сьогоднішній день стала ще більш нестабільною, ніж влітку 2014-го, матч відбудеться на тимчасово домашньому стадіоні для маріупольської команди.

Чорноморець - Іллічівець - 0:0

"Чорноморець":
Мартищук, Слінкін, Мартиненко, Олійник, Крнета, Данченко (Кіча, 68), Гречишкін, Філімонов (Смирнов, 67), Васін (Кабаев, 82), Балашов, Діденка.

"Іллічівець": Гальчук, Яворський, Вовкодав, Шевчук, Матвєєв, Матяж, Зубков, Мішньов, Вакуленко, Немтінов (Жичиков, 65), Гринь.

Покарання: Олійник, 4. Матвєєв, 35. Вакуленко, 87 (попередження).

Судді: Грисьо (Львів), Жарий, Трехліб (обидва - Дніпропетровськ).

27 лютого. Дніпропетровськ. Стадіон "Метеор".

Примітно, що в першому колі команди також зіграли внічию, однак тоді забили 6 голів.

У рамках 15-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги відбудуться наступні матчі: "Зоря" - "Олімпік", "Шахтар" - "Ворскла" (28 лютого), "Говерла" - "Металург" З, "Дніпро" - "Волинь", "Металург" Д - "Карпати" і "Динамо" - "Металіст" (1 березня).

Напередодні дві українські команди - "Дніпро" і "Динамо" - успішно подолали 1/16 фіналу Ліги Європи: дніпряни за сумою двох матчів здолали грецький "Олімпіакос", а динамівці - французький "Генгам". У наступному раунді "Дніпро" зустрінеться з голландським "Аяксом", а "Динамо" - з англійським "Евертоном".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі