"Чорноморець" гратиме домашні матчі в Києві на стадіоні "Динамо"

Поділитися
"Чорноморець" гратиме домашні матчі в Києві на стадіоні "Динамо" Стадіон імені Лобановського відвідає одеський "Чорноморець" © Dynamo.kiev.ua
зокрема на стадіоні імені Валерія Лобановського відбудеться перший поєдинок 1/4 фіналу Кубка України між одеситами та "Дніпром".

Одеський "Чорноморець" все-таки визначився, де ж буде грати домашні матчі, проведення яких стало неможливим у їх рідному місті через загрозу терактів. Два найближчі поєдинки "моряки" вирішили провести в столиці на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського.

В першу чергу одесити візьмуть в Києві "Дніпро" в рамках матчу 1/4 фіналу Кубка України. Цей поєдинок, нагадаємо, був перенесений ще три тижні тому і в підсумку відбудеться 1 квітня. Потім "Чорноморець" 4 квітня в 17:00 зустрінеться з "Динамо" - в цій грі команда Олександра Бабича буде господарями поля.

В керівництві одеської команди вважають, що подібним рішенням вони піклуються про вболівальників, які можуть бути підданими небезпеки терористичної атаки під час матчів в Одесі.

"Серія останніх вибухів призвела до того, що навіть я зі свого боку почав розуміти одеських правоохоронців, адже ніхто не може гарантувати безпеку уболівальників і команди. Людське життя понад тих емоцій, які були б на стадіоні", - розповів генеральний директор "Чорноморця" Сергій Керницький телеканалу Футбол 1.

"Буде команда надалі базуватися в Києві? Ні, тренуватися і базуватися команда буде вдома. Ці два матчі у часовому проміжку дуже близькі, тому немає сенсу повертатися і витрачати час на дорогу", - уклав Керницький.

В чемпіонаті Прем'єр-ліги України "Чорноморець" після 16 ігор займає 10-е місце в 17 очками в активі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі