"Черкаські мавпи" вийшли з Суперліги

Поділитися
"Черкаські мавпи" вийшли з Суперліги "Мавпи" добровільно покидають Суперлігу © Черкаські Мавпи
Черкаський клуб не бачить сенсу перебувати в складі організації, яка "в останній рік присутня лише в інтернеті".

"Черкаські мавпи" прийняли рішення вийти зі складу учасників Асоціації баскетбольних клубів України "Суперліга". За допомогою свого офіційного сайту черкащани звернулися до генерального директора Суперліги Володимира Поплавського з проханням виключити клуб.

"Мавпи", одним з керівників яких є нинішній президент ФБУ Михайло Бродський, висловлюють сумніви щодо доцільності своєї участі у АБКУ "Суперліга", а також вважають, що Суперліга під впливом негативних економічно-політичних процесів перестала бути органом, який може контролювати проведення чемпіонату, фактично переклавши ці повноваження на плечі ФБУ.

Крім того, в листі називаються борги низки клубів. Так, 5 клубів повинні Асоціації за підсумками сезону 2014/15 1 мільйон 198 тисяч гривень, а "Будівельник" і БК "Київ" не розплатилися з арбітрами на суму 120 тисяч 500 гривень.

Лист черкаського клубу
Лист черкаського клубу
Черкаські Мавпи

Судячи з усього, "Мавпи" не збираються відмовлятися від участі в чемпіонаті, але просто хочуть запустити процес по зміні його вивіски. Останній сезон черкащани завершили на стадії 1/4 плей-офф.

Нагадаємо, раніше припинив своє існування "Ферро-ЗНТУ", а гравець національної збірної України Дмитро Забірченко заявив, що українські баскетболісти будуть намагатися влаштуватися за кордоном.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі