Черговий грошовий трюк від Мейвезера: капа на бій з Пак'яо вартістю 25 тисяч доларів

Поділитися
Черговий грошовий трюк від Мейвезера: капа на бій з Пак'яо вартістю 25 тисяч доларів Флойд Мейвезер любить похвалитися дорогими автомобілями
Флойд Мейвезер намагається всіма можливими способами відповідати званням найбагатшого спортсмена у світі.

Флойд Мейвезер вирішив в черговий раз похвалитися своїм багатством і привернути максимальну увагу до себе напередодні суперпоединка проти Менні Пак'яо, який відбудеться 2 травня в Лас-Вегасі.

Захищати його голову і щелепу буде спеціально виготовлена капа: її творець - один з найвідоміших дантистів в Нью-Йорку. Для його створення він буде використовувати діаманти, золото і навіть частки цих стодоларових купюр. Вартість пристосування відповідна - 25 000 американських доларів. Додамо, що середньостатистична капа коштує до 100 доларів.

Трюк з дорогоцінною капою - не єдина річ, чим похвалився боксер, якого вже давно прозвали словом, яке відоме майже всім на планеті - The Money. Так, пресі стало відомо, що фахівець, який займається розробкою дієти чемпіона, а також безпосередньо готує її для боксера, отримує 4 тисячі доларів в день. Враховуючи, що підготовка до бою займе у американця близько 6 тижнів, можна припустити, що щасливий спеціаліст запрацює майже 180 тисяч.

2 травня Василь Ломаченко зустрінеться з пуерторіканцем Гамаліером Родрігесом. Матч відбудеться в андеркарті суперпоединка Флойд Мейвезер - Менні Пак'яо. 28-річний боксер буде претендувати на пояс чемпіона світу за версією WBO, яким володіє Ломаченко.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі