Через корупційний скандал звільнено генсека Польської футбольної асоціації

Поділитися
© perevozka-i-pereezd.ru
Корупційний скандал у Польській футбольній асоціації (PZPN) завершився зняттям з посади генерального секретаря цієї організації Здіслава Кренчини.

Таке рішення таємним голосуванням було прийнято напередодні під час засідання керівництва PZPN.

На минулому тижні, на основі зроблених прихованою камерою записів главу PZPN і колишнього відомого футболіста Гжегожа Лято звинуватили в корупції, пов'язаній з будівництвом нової штаб-квартири асоціації. На плівці чути розмову голови PZPN з невідомим про якісь цифри та відсотки. Г.Лято свою провину заперечує. Окрім цього, з'явилися записи, що компрометують генсека Кренчину, який також заявив про свою невинність.

Як повідомила прес-секретар PZPN Агнешка Олейковська, пропозицію винести на голосування відсторонення Кренчини висунув Г.Лято. Поки невідомо, чи залишиться він в організації, але вже зрозуміло, що у запланованому на 2 грудня в Києві жеребкуванні до чемпіонату Європи з футболу 2012 року участі він не братиме.

Раніше польська компанія PL-2012, що відповідає за організацію Євро-2012 у республіці, заявила, що конфлікт у PZPN ніяк не вплине на проведення першості, оскільки підготовка турніру повністю передана в руки оргкомітетів. Матчі європейської футбольної першості пройдуть у червні 2012 року в чотирьох польських і чотирьох українських містах.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі