Через воєнний стан жодні спортивні заходи скасовуватися не будуть – Жданов

Поділитися
Через воєнний стан жодні спортивні заходи скасовуватися не будуть – Жданов Міністерство працює в штатному режимі © Прес-служба Кабміну України
Однак будуть посилені заходи безпеки.

Міністр молоді і спорту України Ігор Жданов прокоментував вплив рішення про введення воєнного стану на роботу міністерства.

"Міністерство молоді та спорту працює в штатному режимі: реалізуються молодіжні заходи і проекти, проводяться і фінансуються заплановані навчально-тренувальні збори національних збірних команд, виїзди на міжнародні змагання (крім країни-агресора РФ), спортивні та фізкультурно-оздоровчі заходи, передбачені в Єдиному календарному плані на 2018 рік.

Указом Президента України НЕ скасовуються жодні спортивні турніри національного і міжнародного рівня, які заплановані до проведення в Одеській, Миколаївській, Херсонській, Запорізькій, Луганській, Донецькій, Сумській, Харківській, Чернігівській, Вінницькій областях.

Обмеження щодо проведення масових спортивних заходів можуть застосовуватися лише в разі наявності інформації про серйозну небезпеку для громадян, отриманої від СБУ та правоохоронних органів. Також при проведенні масових спортивних заходів в даний час будуть посилені заходи безпеки", – написав Жданов на своїй сторінці в Facebook.

Як повідомлялося, увечері 26 листопада Верховна Рада проголосувала за введення воєнного стану терміном на 30 днів у Донецькій, Луганській, Вінницькій, Харківській, Сумській, Чернігівській, Миколаївській, Запорізькій, Херсонській, Одеській областях, а також у внутрішніх водах України в акваторії Азовського моря.

Раніше стало відомо про те, що "Десна" через воєнний стан перенесла матч УПЛ з Чернігова до Києва.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі