Через два роки Усик може перейти в суперважку вагу

Поділитися
Через два роки Усик може перейти в суперважку вагу Башир впевнений у своєму підопічному © K2 Promotions
Тренер українця хоче, щоб боксер спершу зібрав всі пояси у важкій ваговій категорії.

Головний тренер чемпіона світу у важкій вазі за версією WBO Олександра Усика Джеймс Алі Башир розповів про цілі українського боксера. Американський фахівець заявив, що через два роки Усик може перейти в суперважку вагу.

"Я б особисто хотів в наступному бою зустрічі з британцем Тоні Белью, щоб відібрати у нього титул WBC. Причому поїхав би за поясом навіть на його територію. Призупинитися і провести добровільний захист поясу WBO? Такого бажання однозначно немає. Звичайно, ми можемо організувати добровільний захист. Але я б цього не хотів: цікавіше битися з Белью у Великобританії.

Поки що ми хочемо зібрати всі чотири найпрестижніші пояси у "крузервейті" - WBO, WBC, WBA і IBF. Коли ця задача буде виконана, можна рухатися в суперважкий дивізіон. Впевнений, що Усику це по плечу. Все, що для цього потрібно, у нього є: боксерська майстерність, швидкість, рефлекси і т. д. Він повністю готовий!", - підкреслив Башир.

"Чи є у Усика недоліки? Завжди знайдеться щось, що можна підправити. Це моє завдання дбати про те, як і що постійно покращувати. В потрібний час ми будемо досягати те, до чого прагнемо. На даному етапі Саша перебуває в хороших кондиціях: з Гловацьки він показав прекрасний бокс, впевнено пройшов всю дистанцію в 12 раундів і, що найголовніше, виграв", - також зазначив тренер.

Нагадаємо, 17 вересня Усик став чемпіоном світу, відібравши пояс за версією WBO у Кшиштофа Гловацьки. Українець здобув перемогу одноголосним рішенням суддів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі