Чемпіонський бій українця Постола проти Раміреса може пройти в США

Поділитися
Чемпіонський бій українця Постола проти Раміреса може пройти в США Постол і Рамірес змагатимуться за два титули © XSport.ua
Поєдинок повинен був пройти в Китаї, але подію вирішили скасувати.

Бій українця Віктора Постола (31-2, 12 КО) з володарем поясів WBC і WBO в першій напівсередній вазі Хосе Карлосом Раміресом (25-0, 17 КО) повинен пройти в США.

Поєдинок був запланований на 2 лютого в Китаї, але був перенесений через коронавіруса. Поки що конкретної дати та місця проведення зустрічі немає, але з більшою часткою ймовірності бій пройде в США.

Також віце-президент Top Rank Карл Моретті заявив, що в рамках одного вечора боксу з боєм Постол – Рамірес може пройти поєдинок чемпіона WBA та IBF в цій же вазі Джоша Тейлора (16-0, 12 КО) і тайця Апінуна Конгсонга (16-0, 13 КО).

В останньому своєму поєдинку у квітні минулого року Постол впорався з французом Мохамедом Мімуном, перемігши суперника одноголосним рішенням суддів.

Раніше повідомлялося про те, що український боксер Чухаджян переміг росіянина в титульному поєдинку.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі