Чемпіонат України з футболу: «Оболонь» упевнено перемагає «Динамо»

Поділитися
© football.ua
У неділю, 7 листопада, були зіграні матчі шістнадцятого туру чемпіонату України з футболу. Претендент на звання чемпіона, «Динамо», поступився на своєму полі іншому столичному клубу «Оболонь» з рахунком 2:0.
У неділю, 7 листопада, були зіграні матчі 16-го туру чемпіонату України з футболу. Претендент на звання чемпіона, «Динамо», поступився на своєму полі іншому столичному клубу «Оболонь» з рахунком 2:0.На п'ятій хвилині Шевченко, який відновився після травми, мав відкривати рахунок. Форвард, вийшовши на вістря атаки, не зумів замкнути класну прострільну передачу Ель Каддурі, пробивши метрів з шести повз ворота. А вже за два оберти секундної стрілки рахунок було відкрито. Відкрила його команда гостей (хай і формально). Хоча заслугу в цьому м'ячі Худзік має розділити з молодим кіпером Динамо Ковалем. Максим не впорався з простеньким ударом Павла з-за штрафної, й круглий заскочив у ворота. Ні, Динамо згасло не одразу. Був ще удар з-за штрафної Нінковича (Рибка парирував у дальньому кутку), небезпечний постріл Шевченка зі штрафного (м’яч просвистів над поперечиною). Але після двадцятої хвилини, коли капітан Динамо наносив свій постріл, у футбол Динамо вже не грало. Намагалися періодично підопічні Лужного це робити, але виходило далеко не все. Абсолютно загубився на полі Гусєв, явно не в своїй тарілці почував себе на лівому фланзі атаки Нінкович, Шевченко явно не вистачало підтримки спереду. Додамо сюди впевнені дії лінії оборони Оболоні й отримаємо підсумковий результат. Нічого не змінилося й після перерви. Ярмоленка, який вийшов на поле, вистачило лише на пару ривків, але суть навіть не в цьому. Швидкісних атак як не було, так і не з'явилося! Хоча ні, вони все ж таки були, але тільки завдяки атакам гостей, які, слід віддати їм належне, виглядали дуже переконливо й не боялися огризатися. І вони справедливо подвоїли свою перевагу на 63-й хвилині. Після розіграшу кутового в Кутаса не вийшов удар, але рикошет прикотив круглий до самотнього Сибірякова. Удар з 11-ти метрів без шансів для Коваля. Пізніше на полі по черзі з'явилися Мілевський і Даніло Сілва, але це на грі також майже не позначилося. Артем одного разу непогано відкинув м'яч під удар Єременко, але постріл Романа прийняв на себе Лозинський, який відіграв бездоганно. 0:2. Динамо перериває серію вдалих поєдинків і втрачає важливі три очки.

За матеріалами Football.ua

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі