Чемпіонат України: «Дніпро» вибився в одноосібні лідери

Поділитися
Упродовж вихідних відбулася решла матчів третього туру Чемпіонату України з футболу. «Дніпро», розгромивши «Іллічівець», вибився в одноосібні лідери першості, а «Шахтар» лише у кінцівці поєдинку зміг вирвати перемогу у «Зорі».
Упродовж вихідних відбулася решла матчів третього туру Чемпіонату України з футболу. «Дніпро», розгромивши «Іллічівець», вибився в одноосібні лідери першості, а «Шахтар» лише у кінцівці поєдинку зміг вирвати перемогу у «Зорі».У суботу, 24 липня, відбулися три поєдинки. «Таврія» обіграла донецький «Металург». У сімферопольців відзначилися Олександр Ковпак (10-а хвилина) та Лакі Ідахор (62-а). Донеччани змогли відіграти лише один м'яч - на 75-й хвилині відзначився Генріх Мхітарян. Столичний «Арсенал», який до третього туру перебував на вершині турнірної таблиці, мінімально поступився ПФК «Севастополь». Єдиний гол у поєдинку забив на 71-й хвилині Ігор Худоб'як. Програму ігрового дня закінчував поєдинок маріупольського «Іллічівця» та «Дніпра». Дніпропетровці розгромили суперників, відправивши у їхні ворота п'ять м'ячів. Початок розгрому дальнім ударом на 6-й хвилині поклав Євген Коноплянка. На 15-й хвилині подвоїв перевагу Євген Селезньов. Проте у кінцівці першого тайму маріупольці змогли відквитати один м'яч, відзначився Олексій Антонов. Однак у другій половині зустрічі «Дніпро» забив ще три м'ячі. На 68-й хвилині відзначився Осман Феррейра, а потім двічі - на 72-й і 92-й - Євген Селезньов, який оформив хет-трік. У неділю, 25 липня, пройшли ще три поєдинки третього туру. Всі вони закінчилися з однаковим рахунком - 1:0. Так, «Карпати» на своєму полі обіграли запорізький «Металург», відзначився Артем Федецький. «Оболонь» у Києві поступилася «Ворсклі». Єдиний м'яч у поєдинку на 8-й хвилині забив Василь Сачко. «Шахтар» насилу здолав луганську «Зорю». Єдиний гол на 87-й хвилині провів захисник Дмитро Чигринський, головою замкнув навіс зі штрафного. Таким чином, в одноосібні лідери першості вибився «Дніпро», який набрав дев'ять очок із дев'яти можливих. По сім пунктів у «Динамо» і «Шахтаря», по шість - у «Ворскли» і «Арсеналу». У підвалі турнірної таблиці розмістилися відразу чотири команди, що набрали лише по одному очку: запорізький «Металург», «Зоря», «Оболонь», «Волинь».
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі