Чемпіонат України: «Динамо» обіграло «Таврію», «Металіст» не зміг здолати «Севастополь»

Поділитися
Відбулися матчі другого туру Чемпіонату України з футболу сезону 2010/2011. «Динамо» з мінімальною перевагою обіграло «Таврію», а харківський «Металіст» не зміг обіграти дебютанта ПФК «Севастополь».
Відбулися матчі другого туру Чемпіонату України з футболу сезону 2010/2011. «Динамо» з мінімальною перевагою обіграло «Таврію», а харківський «Металіст» не зміг обіграти дебютанта ПФК «Севастополь».Перший матч програми другого туру був зіграний ще ввечері в п'ятницю, 16 липня. Донецький «Металург» на своєму полі легко обіграв столичну «Оболонь» - 3:0. Рахунок у поєдинку відкрив Олексій Годін, який відправив м'яч до воріт київського клубу зі штрафного. Подвоїв перевагу донетчан Микола Морозюк, який нещодавно сам захищав кольори «Оболоні». А крапку в поєдинку на 89-ій хвилині поставив Генріх Мхітарян з одинадцятиметрової позначки. У суботу, 17 липня, пройдуть ще три поєдинки другого туру. ПФК «Севастополь» на своєму полі встояв перед харківським «Металістом». Команди на двох не змогли забити жодного гола. Зате результативністю відзначився поєдинок «Ворскли» і «Іллічівця».   Рахунок у матчі був відкритий на 22-ій хвилині. Після помилки голкіпера полтавчан Сергія Долганського впевнено на добиванні зіграв Олексій Антонов. Подвоїв перевагу   «Іллічівців» уже в другій половині зустрічі. На 55-ій хвилині після розіграшу кутового точним ударом відзначився Адріан Пуканич. Проте тут же «Ворскла» могла отримати один м'яч – арбітр призначив пенальті у ворота маріупольської команди. Проте Йован Маркоскі відправив м'яч в перекладину. На 71-ій хвилині «Іллічівець» збільшив свою перевагу до 3:0 – вихід один на один з Долганським реалізував Костянтин Ярошенко. Під завісу зустрічі «Ворскла» взагалі залишилася у меншості  - за другу жовту був видалений Роман Безус. Проте, полтавчанам вдалося відіграти один м'яч – у компенсований арбітром час відзначився Василь Сачко. Завершував програму ігрового дня матч «Динамо» і «Таврії». Усі три м'ячі в цій зустрічі були забиті ще в першому таймі. Спочатку, на 14-ій хвилині, забив півзахисник киян Роман Єременко. З його ударом з-за меж штрафною не зміг упоратися голкіпер Віталій Постранський. А три хвилини опісля форвард «Динамо» Андрій Шевченко був збитий зі штрафної суперника після сольного проходу. Сам постраждалий  упевнено реалізував одинадцятиметровий, розвівши по кутах голкіпера і м'яч. Проте вже на 23-ій хвилині «Таврія» після грубої помилки захисту киян змогла забити один м'яч. Після виходу наодинці з голкіпером «Динамо» Денисом Бойко відрізнився Лаки Ідахор. У неділю пройдуть  чотири матчі другого туру, що залишилися. «Зоря» приймає київський «Арсенал», а «Дніпро» - «Волинь». «Металург» із Запоріжжя зустрінеться на своєму полі з донецьким «Шахтарем», а «Кривбасс» - з «Карпатами».
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі