Чемпіонат України: «Динамо» і «Шахтар» мінімально перемагають

Поділитися
Відбулися матчі восьмого туру Чемпіонату України з футболу. Лідери перегонів - «Динамо» і «Шахтар» - здобули мінімальні перемоги, «Металіст» впевнено розібрався з аутсайдером, а «Зоря» і «Таврія» влаштували гольову феєрію, забивши на двох вісім м'ячів.
Відбулися матчі восьмого туру Чемпіонату України з футболу. Лідери перегонів - «Динамо» і «Шахтар» - здобули мінімальні перемоги, «Металіст» впевнено розібрався з аутсайдером, а «Зоря» і «Таврія» влаштували гольову феєрію, забивши на двох вісім м'ячів. Розпочалася програма восьмого туру ще у п'ятницю, 27 серпня, зустріччю ПФК «Севастополь» і полтавської «Ворскли». Незважаючи на декілька небезпечних моментів біля воріт обох команд, поєдинок закінчився безгольовою нічиєю. У суботу, 28 серпня, відбулося столичне дербі - «Арсенал» приймав «Оболонь». Поєдинок завершився мінімальною перемогою господарів. Гол на свій рахунок записав Максим Шацьких, який відзначився на 32-й хвилині. Варто відзначити, що матч «каноніри» закінчували у меншості - під завісу другого тайму був видалений Флорін Шоаве. Вже у неділю, 29 серпня, пройшли ще чотири поєдинки восьмого туру. Так, харківський «Металіст» без проблем обіграв аутсайдера - запорізький «Металург» 2:0. По голу до свого активу записали Марко Девіч (10-а хвилина) і Клейтон Шав'єр (68-а). А в Луганську відбувся поки найрезультативніший матч туру. Місцева «Зоря» вирвала перемогу у сімферопольської «Таврії» із рахунком 5:3. Варто відзначити, що господарі програвали у ході зустрічі 2:0 і 3:1, однак зуміли змінити хід поєдинку. Спочатку «Зоря» вирівняла рахунок, а потім ще й забила два м'ячі. Донецький «Шахтар» при відчутній перевазі зміг забити у ворота маріупольського «Іллічівця» лише один м'яч. На 61-й хвилині відзначився Вілліан. Варто відзначити, що у цьому поєдинку «гірники» через травми надовго втратили свого основного захисника Дмитра Чигринського. Він був замінений ще у першому таймі. Після поєдинку тренер «Шахтаря» Мірча Луческу заявив, що Чигринський вибув зі складу на шість тижнів. «Динамо» на виїзді у важкому матчі також мінімально обіграло «Кривбас». Єдиний гол у поєдинку був забитий ще на 4-й хвилині. Відзначився Андрій Ярмоленко. Ще два матчі восьмого туру пройдуть у понеділок, 30 серпня. «Дніпро» на своєму полі прийматиме донецький «Металург», а львівські «Карпати» - «Волинь». У чемпіонських перегонах продовжує лідирувати «Шахтар», який набрав 22 очка. Другим поки йде «Динамо» із 17-ма пунктами. Проте киян може обігнати «Дніпро», у якого 16-ть очок і гра в запасі. Останнє місце із двома пунктами продовжує займати запорізький «Металург».
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі