Чемпіонат України не дає можливості мати конкуренцію в збірній - Шевченко

Поділитися
Чемпіонат України не дає можливості мати конкуренцію в збірній - Шевченко Шевченко змушений викликати футболістів без ігрової практики © ФФУ
Головний тренер назвав головну проблему національної команди.

Наставник збірної України Андрій Шевченко прокоментував ситуацію в команді перед товариським матчем із Саудівською Аравією.

"Найменша конкуренція в передній лінії. На жаль, наш чемпіонат не дає можливості мати хорошу конкуренцію. У нас дві команди-лідери, проте навіть там українські футболісти іноді не отримують достатньої кількості ігрової практики, так як конкурують з іноземцями. Ще підтягується "Зоря", однак цей пробіл помітний.

Значна частина збірної - футболісти "Динамо" і "Шахтаря". Навіть ті виконавці, які не грають в основі, на сьогоднішній момент вище за якістю, ніж будь-який інший гравець української команди з постійної ігровою практикою.

Ми викликаємо найкращих гравців, навіть якщо вони не мають ігрової практики. Тому що різниця в класі з іншими футболістами відчувається. За цей період ми спробували велику кількість виконавців. Ми бачимо потенціал у тих, хто залишився, з ними можна працювати. А інші повинні працювати в клубі, скорочувати цю різницю у класі", - цитує Шевченка "Український інтерес".

Поєдинок Україна - Саудівська Аравія пройде завтра, 23 березня, в іспанській Марбельї.

Нагадаємо, букмекери вважають Україну фаворитом у матчі з Саудівською Аравією.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі