Чемпіонат світу з футболу можуть проводити раз у два роки

Поділитися
Чемпіонат світу з футболу можуть проводити раз у два роки Зараз ЧС проходить раз на чотири роки © РИА Новости
З такою ініціативою виступив КОНМЕБОЛ.

Президент Південноамериканської конфедерації футболу (КОНМЕБОЛ) Алехандро Домінгес заявив, що організація запропонувала ФІФА проводити чемпіонат світу раз у два роки. На даний момент турнір проводиться з періодичністю раз в чотири роки.

"Ми будемо підтримувати ідею, яку запропонувала ФІФА, а саме - проводити чемпіонат світу раз в два роки, а не раз в чотири. Замість того щоб проводити Лігу націй, ми можемо влаштовувати змагання кожен рік. Чемпіонат світу - турнір для всіх.

Якщо змінити періодичність проведення мундіалю, гравці зможуть брати в ньому участь чотири рази за кар'єру, а не два. Ми бачимо таку можливість і тому звернулися з пропозицією до ФІФА. Це могло б принесли більше грошей федерації", - наводить слова Домінгеса The Independent.

Нагадаємо, на минулому влітку чемпіонаті світу-2018 в Росії здобула перемогу збірна Франції, яка у фіналі виявилася сильнішою за команду Хорватії (4:2).

Наступний чемпіонат світу пройде в листопаді-грудні 2022 року в Катарі. Відзначимо, що замість звичних 30-31 дня світовий форум триватиме всього 28 днів, щоб у меншій мірі торкнутися європейських чемпіонатів.

Раніше повідомлялося про те, що генсека ФІФА підозрюють у приховуванні інформації при виборі країни-господині ЧС-2026.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі