Чемпіонат світу-2022 в Катарі офіційно пройде в листопаді-грудні

Поділитися
Чемпіонат світу-2022 в Катарі офіційно пройде в листопаді-грудні Фінал турніру пройде 18 грудня © twitter.com
Стали відомі точні дати турніру.

Президент ФІФА Джанні Інфантіно оголосив дати чемпіонату світу-2022. Наступний мундіаль, який відбудеться в Катарі, пройде з 21 листопада по 18 грудня.

"Чемпіонат світу-2022 пройде з 21 листопада по 18 грудня. Передбачається, що буде брати участь 48 збірних. У нас вже є договір з Катаром, однак нині ще зарано точно говорити про кількість збірних-учасниць, проте все можливо. Розширення до 48 команд дозволить згладити деякі регіональні напруженості, так що не буду заперечувати такого варіанту", - цитує Інфантіно Football Italia.

Відзначимо, що замість звичних 30-31 дня світовий форум триватиме всього 28 днів, щоб у меншій мірі торкнутися європейських чемпіонатів. Цікаво, що це найкоротший час проведення чемпіонату світу з 1978 року. Тоді ЧС, який проходив в Аргентині, тривав 25 днів.

Нагадаємо, з 14 червня в Росії проходить чемпіонат світу-2018, а на турнірі вже визначилися фіналісти, якими стали збірні Франції та Хорватії.

Раніше стало відомо про те, що Катар скоротив бюджет на проведення ЧС-2022.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі