Чемпіонат Бельгії не буде продовжений, українець Соболь стане чемпіоном

Поділитися
Чемпіонат Бельгії не буде продовжений, українець Соболь стане чемпіоном Українець Соболь стане чемпіоном Бельгії © twitter.com
Сезон вирішили завершити достроково.

Керівництво чемпіонату Бельгії з футболу прийняло рішення не догравати нинішній сезон, який було призупинено через пандемію коронавірусу, повідомляє Sport.ua.

Тепер це рішення має затвердити генеральна асамблея ліги.

Підсумковим буде визнане становище в турнірній таблиці на даний момент. При цьому жодна команда не вилетить з елітного дивізіону. Чемпіоном Бельгії стане "Брюгге", за який виступає українець Едуард Соболь.

"Гент" українців Романа Яремчука, Ігоря Пластуна та Романа Безуса завоює срібло та отримає право стартувати у кваліфікації Ліги чемпіонів.

Найближчим часом робоча група повинна визначити, чи можливо дограти Кубок Бельгії та чемпіонат першого дивізіону країни.

Через пандемію COVID-19 раніше були скасовані або перенесені практично всі спортивні змагання, серед яких Євро-2020 з футболу і літня Олімпіада в Токіо.

Раніше повідомлялося про те, що фінали Ліги чемпіонів і Ліги Європи можуть пройти без глядачів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі