Чемпіон світу Вайлдер вважає, що бій Кличко - Ф'юрі не буде одностороннім

Поділитися
Чемпіон світу Вайлдер вважає, що бій Кличко - Ф'юрі не буде одностороннім Кличко і Ф'юрі вийдуть у ринг в Дюссельдорфі © K2 Promotions
Володар поясу за версією WBC впевнений, що шанси на перемогу будуть у обох суперників.

Чемпіон світу за версією WBC Деонтей Вайлдер поділився своєю думкою про майбутній поєдинок Володимира Кличка і Тайсона Ф'юрі, який відбудеться 28 листопада. Американський боксер вважає, що цей бій буде цікавим.

"Я впевнений, що цей бій не буде одностороннім, і я точно можу уявити собі перемогу Ф'юрі - якщо він все зробить правильно і серйозно підійде до цього бою. Він молодше і здоровіше Кличка, в тілі якого постійно щось рветься через його вік. Ми знаємо, що підборіддя Володимира Кличка вже не раз було перевірене, і ця перевірка показала, що його можна нокаутувати. Але потім Емануель Стюард навчив його тримати дистанцію, що він тепер робить дуже добре.

З тих пір Володимира ніхто не діставав по-справжньому хорошим ударом. Тайсон вище, і у нього довгі руки, і він повинен принаймні кілька разів дістати його підборіддя. Тоді ми й побачимо, чи він зможе нокаутувати його, або хоча б відправити в нокдаун", - підкреслив Вайлдер в інтерв'ю World Boxing News.

У той же час американець зазначив, що удари Кличка обов'язково досягнуть мети: "З іншого боку, сам Тайсон Ф'юрі падав від маленьких хлопців і хлопців, які не є нокаутерами. Що ж буде, коли влучить Кличко? А ми знаємо, що він точно влучить. Захист у Тайсона Ф'юрі не найкращий. Ми точно знаємо, що він впаде, але чи зможе він піднятися, як в бою зі Стівом Каннінгемом? Це дуже велике питання - от чому цей бій такий цікавий".

Зазначимо, що Кличко вже прибув у Дюссельдорф, де відбудеться поєдинок. Сьогодні, 24 листопада, український чемпіон проведе спільну прес-конференцію з Ф'юрі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі