Чемпіон світу Майки Гарсія впевнений у своїй перемозі над Ломаченком

Поділитися
Чемпіон світу Майки Гарсія впевнений у своїй перемозі над Ломаченком Майки Гарсія готовий почати переговори з командою українця © BoxingScene
Американський боксер не вважає українця найкращим у світі після поєдинку з Лінаресом.

Чемпіон WBC в легкій вазі Майки Гарсія (38-0, 30 КО) впевнений у своїй перемозі над українським чемпіоном світу у другій напівлегкій вазі за версією WBO і в легкій вазі за версією WBA Василем Ломаченком (11-1, 9 КО), який 12 травня насилу переміг Хорхе Лінареса (44-4, 27 КО).

"Я можу зупинити його. Він виглядав неймовірно з суперниками менш високого рівня. Він відмінно працював на ногах. Але варто було йому тільки вийти проти Лінареса... Так, він побив Хорхе, але це був непростий бій. Ломаченко навіть побував в нокдауні. Але таке трапляється - у мене теж було.

Бій проти Лінареса показав, що у Василя теж є проблеми. Він ніякий не феномен. Його можна побити. Та й варто віддати належне Лінаресу: він теж провів хороший бій. Арум сказав, що зі мною буде важко вести переговори. Але я його не розумію. По-моєму, ми в останній раз говорили у 2013-му в аеропорту Далласа. Не розумію, чому він говорить про якісь складнощі", - заявив Гарсія.

Поєдинок українця з Лінаресом відбувся в Нью-Йорку. Ломаченко у шостому раунді побував у нокдауні, але зумів повернутися в бій і відправити венесуельця в нокаут вже у десятій трихвилинці. Це був дебют Василя в легкій вазі.

Раніше повідомлялося про те, що бій Ломаченко - Лінарес став найбільш рейтинговим в 2018 році на американському кабельному ТБ.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі