"Челсі" відправив Моуріньо у відставку

Поділитися
"Челсі" відправив Моуріньо у відставку У минулому сезоні Моуріньо привів "Челсі" до чемпіонства © bbc.com
Один з кращих тренерів сучасності буде шукати собі нове місце роботи.

Жозе Моуріньо офіційно відправлений у відставку з поста головного тренера лондонського "Челсі". Повідомляється, що контракт розірвано за згодою сторін.

"Сторони прийшли до згоди, що результати в поточному сезоні залишають бажати кращого, і розлучаються з упевненістю, що розійтися в різні сторони буде кращим рішенням", - йдеться в заяві на офіційному сайті "Челсі".

За неофіційною інформацією, Моуріньо отримає неустойку в розмірі 12 мільйонів фунтів. Таку суму тренер повинен був отримати до кінця нинішнього сезону. При цьому контракт португальця з "Челсі" діяв до 2019 року.

На даний момент "Челсі" після двох поразок поспіль займає лише 16-е місце в англійській Прем'єр-лізі. Лондонці набрали 15 очок у 16 матчах.

Моуріньо двічі по ходу кар'єри очолював "Челсі", зумівши виграти з лондонським клубом три титули чемпіона Англії (в тому числі і в минулому сезоні), Кубок Англії, три Кубка Ліги, а також Суперкубок Англії. Вдруге португалець очолив команду в 2013 році.

Потенційними кандидатами на заміну Жозе Моуріньо є Пеп Гвардіола, Гус Хіддінк, Брендан Роджерс, Карло Анчелотті, Марчелло Ліппі, а також Хуанде Рамос, який може очолити команду до кінця сезону.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі