"Челсі" уклав контракт з італійським тренером

Поділитися
"Челсі" уклав контракт з італійським тренером Конте очолює збірну Італії © mirror.co.uk
З наступного літа команду очолить Антоніо Конте.

Новим головним тренером "Челсі" з літа стане італієць Антоніо Конте. Лондонський клуб офіційно оголосив про підписання контракту з фахівцем.

На даний момент Конте очолює збірну Італії, однак залишить її після чемпіонату Європи. Контракт "Челсі" та італійського тренера буде розрахований на три роки.

"Я дуже радий тому, що буду тренувати такий великий клуб як "Челсі". Я пишаюся тим, що на мою роботу зі збірною Італії звернули увагу в такому іменитому клубі", - підкреслив Конте.

Зазначимо, що Конте стане п'ятим за рахунком італійцем на посту головного тренера "Челсі". Раніше лондонську команду очолювали Джанлука Віаллі, Клаудіо Раньєрі, Карло Анчелотті і Роберто Ді Маттео.

46-річний Конте очолює збірну Італії з літа 2014 року. Раніше він працював в "Ювентусі", "Сієні", "Аталанті", "Барі" і "Ареццо". З туринським клубом Конте тричі ставав чемпіоном Італії і двічі вигравав Суперкубок Італії.

Читайте також: Відомий італійський тренер повернувся в "Рому"

Нагадаємо, на даний момент "Челсі" очолює Гус Хіддінк. Нідерландський фахівець у грудні змінив на цій посаді Жозе Моуріньо. С самого початку було відомо, що Хіддінк буде працювати з командою до кінця нинішнього сезону.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі