"Челсі" оголосив про призначення Хіддінка

Поділитися
"Челсі" оголосив про призначення Хіддінка Хіддінк відвідав матч "Челсі" разом з Дрогба
Досвідчений тренер буде працювати з лондонцями до кінця сезону.

"Челсі" офіційно оголосив про призначення Гуса Хіддінка головним тренером команди. Нідерландський фахівець, як і очікувалося, буде керувати командою до кінця сезону.

"Я радий повернутися на "Стемфорд Брідж". "Челсі" - один з найбільших клубів світу. Але зараз команда знаходиться не в тому положенні, в якому повинна бути. У будь-якому випадку я впевнений, що ми зможемо повернути все протягом сезону в іншу сторону.

З нетерпінням чекаю початку роботи з гравцями та працівниками цього чудового клубу, а в особливості відновлення прекрасних відносин з уболівальниками", - підкреслив Хіддінк, який вже відвідав домашній матч "Челсі" проти "Сандерленда".

Нагадаємо, Хіддінк вже працював з "Челсі" в 2009 році, коли очолив команду по ходу сезону. Фахівець зумів привести лондонців до перемоги в Кубку Англії і вивести в півфінал Ліги чемпіонів.

Читайте також: Гус Хіддінк очолив «Анжі»

Раніше у відставку був відправлений Жозе Моуріньо, при якому команда демонструвала погані результати у поточному чемпіонаті Прем'єр-ліги.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі