Часу на розкачку в "Динамо" у Михайличенка не буде - Суркіс

Поділитися
Часу на розкачку в "Динамо" у Михайличенка не буде - Суркіс Суркіс зазначив, що у нового тренерського штабу не буде часу на створення нової команди © ФК Динамо
Президент киян чекає результатів вже зараз.

Президент "Динамо" Ігор Суркіс в ефірі шоу "Профутбол" розповів, якою він хоче бачити футбол у виконанні гравців команди при новому тренері Олексії Михайличенко.

"Михайличенко перебував у футболі, він самодостатня людина. Його заслуги і титули говорять про багато що. Він більше, ніж тренував, він бачив процеси багатьох клубів, куди він їздив. Михайличенко весь час вдосконалюється. У нього в кабінеті було чотири монітори, де одночасно він переглядав футболістів.

Це легенда, це символ відданості клубу, який нікуди не бігав, входив в усі ситуації, коли були радісні моменти та навпаки. Я впевнений, що він зробить все від себе можливе, він буде працювати 24 години на добу, щоб відродити "Динамо".

Команда з наступної гри повинна почати показувати, що вона розуміє, що сталося неприпустиме, повернути довіру вболівальників. З наступної гри, часу на розкачку немає, немає ніякої перебудови, "ось ще трошки, зараз новий тренерський штаб прийшов, ми трошки почекаємо", нічого немає", - зазначив Суркіс.

Олексій Михайличенко замінив на посту головного тренера киян Олександра Хацкевича.

Раніше повідомлялося про те, що "Динамо" дозаявило сербського захисника на сезон в УПЛ.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі