Бюджет "Дніпра" зменшився у десять разів

Поділитися
Бюджет "Дніпра" зменшився у десять разів Стеценко не бачить перспектив збільшення бюджету "Дніпра" © ФК Днепр
Клуб найближчим часом не повернеться на колишні позиції.

Фінансова ситуація в "Дніпрі" залишиться на нинішньому рівні - керівництво клубу не буде підписувати дорогих футболістів, а ставка буде робитися на місцеву молодь. Про це повідомив генеральний директор дніпровців Андрій Стеценко.

"Пішли професійні, досвідчені, зрілі гравці, на їх місце прийшли молоді футболісти. Відповідно, змінилася і концепція розвитку клубу. Тепер, мабуть, в найближчому майбутньому будемо робити ставку на місцевих молодих футболістів, на своїх вихованців. Природно, різко зменшилася і витратна відомість на утримання команди і оплату контрактів гравців. Поки концепція клубу така. Може, по закінченні якогось часу, все знову зміниться і ми почнемо працювати з більш класними й дорожчими футболістами. В тому числі, і з легіонерами".

"Ви ж розумієте, що ця ситуація диктується економічною та політичною обстановкою в країні. Думаю, не ми перші і не ми останні. Вже багато команд перейшло на таку систему. Ми бачимо, що багато футболістів йдуть через те, що, напевно, не бачать жодних перспектив у тому чемпіонаті України, в якому форматі він зараз існує. Напевно, ця тенденція поки буде продовжуватися. А там далі подивимося. Цьогорічний бюджет "Дніпра" разів у десять менше попереднього", - заявив Стеценко.

Нагадаємо, з гравців, які покинули клуб, вдалося повернути лише захисника Андерсона Піко і півзахисника Руслана Ротаня.

Після шести турів сезону української Прем'єр-ліги "Дніпро" займає сьоме місце в турнірній таблиці, маючи в активі вісім очок.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі